Rubesak Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Ahoj, pokud je toto téma duplicitní, tak se omlouvám, ale nikde jsem nenašel adekvátní odpověď. Mám problém s vnitřím osvětlením. Nezhasíná. Pokud odemknu auto, tak se vnitřní osvětlení rozsvítí a nezhasne ani po nastartování vozu. Podle signalizace palubní desky jsou všechny dveře zavřené (kontrolka nesvítí). Pro osvětlení používám LED (http://www.obautodily.cz/s_octavia_05_08_led_panely_do_stropniho_osvetleni-703os008). Při zamčení dveří se osvětlení zasne. Máte někdo nějaký typ? Dá se to nějak zkontrolovat VAGem? Předem dík za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Mas destovy a svetelni senzor to zrcatko??Nekdy to blblo kdyz je tam normalni zrcatko..me se to taky stalo..vymenil jsem celni sklo dal destovy a svetelny senzor a ledky mi zhasinaj a neprosvecuji..nevim proc to tak je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubesak Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Mas destovy a svetelni senzor to zrcatko??Nekdy to blblo kdyz je tam normalni zrcatko..me se to taky stalo..vymenil jsem celni sklo dal destovy a svetelny senzor a ledky mi zhasinaj a neprosvecuji..nevim proc to tak je Ani jedno nemam. Ale prijde mi divny, aby vnitrni osvetleni interieru zaviselo na tomdle :-D Nikdo nema jinou radu? Co ubec detekuje signal pro rozsviceni a zhasnuti osvetleni onterieru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Nefunguje osvetleni kufru u kombi. zarovky OK. Prej je to neco v zamku kufru,nevite co? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 mikrospinač zamku maš pokazeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Mohl by mi nekdo poradit co presne objednat. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nep_ap Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Mám opačný problém. Při otevření dveří řidiče se nerozsvítí ani vnitřní světlo, ani dveřní, ani kontrolka dveří. Zkrátka auto neví, že jsem otevřel. Na co se mám mrknout? Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 pozri najprv kabelaz v prechodke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 to určo ne, bude vadnej spínač ve dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.