Guest Lukley Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Zdravím, mám takový problém odemykaní i zamykaní centrálu mi jde (ať už přes klíč nebo DO) ale jde o to, že dveře spolujezdce se ne a ne otevřít.. stalo se mi to jednou a pomohl 2x rychlý sled odemknutí a zamknutí. Teďka už ne a ne.. neudělá to ani zvuk nic.. "čuplík" zůstane pořád zamačklý zkoušel jsem otevřít kliku zevnitř a podržet čuplík nahoře ale má velkou vůli a tak stejně při dání kliky do normalního stavu se "čuplík" zamáčkne. tak jsem se chtěl zeptat jestli není nějaké provizorní řešení před tím, než se dá auto do servisu .. Předem děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Jsou většinou dva důvody první- vadný zámek (kouslý) ,druhý- problém v přívodu proudu do zámku(zlomené dráty ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lukley Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 a nějaký provizorní způsob odemknutí a zamknutí ? :) jinak díky za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 provizorne rozobratim... Budes musiet malym bitom (torx20 tusim) vyskrutkovat sribiky z boku tapecu (vraj pomoze poodtiahnut pirelku), da sa tam dostat aj ked tazko Potom zhodis klucku vnutornu (srobiky v nej), krytku repracika a srobik pod nou a mozes vyhaknut tapec. Tym mas pristup do dveri, pokial je zly zamok, alebo kabelaz vo dvertach, inak sa tam nedostanes. Niektori museli dokonca vysekat zamok zvnutra, inak to neotvorili... to je dosledok neriesenia poruchy hned. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lukley Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 a můžu se zeptat proč se ten čupl" nejde jednoduše jako na staré felině vytáhnout nebo zamáčknout? proč má tak velkou vůli? nešlo by ho přichytit kombinačkama ? (:D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Mas to zamknute "SAFE", takze ani zvnutra sa to neda otvorit. Pri klasickom zamknuti to zvnutra otvoris a cuplik zostane vyskoceny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jerzy Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Mám stejný problém, ale odešla mi řídící jednotka centrálu, proto mi taky nejde ovládání a vyhřívání levého zrcátka. Zámek je v pohodě, cena jednotky cca. 5000,-. Mazec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jerzy: cena RJ centralu je podla toho ako zozenies od 500.- vyssie, je zbytocne kupovat novu. Pozri na nu a podla cisla zhanaj druhu napriklad tu v bazari... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 To máš jistotu, že iodšla jednotka komfortu? To se sice může stát ,ale stává se to velmi zřídka´Nejčastější závady jsou popraskané dráty u pantů a potom samopzřejmě mikrospínač.Jak píše olisoft jednotku seženeš do 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jerzy Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Olisoft: Jj, měl jsem na mysli novou originál. Zatím jsem bohužel nějakou jetou nesehnal a bylo to rozdělané, tak jsem si jist, že to je jednotka centrálu. Dostala se tam voda, a vyhořela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.