Palmer Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Ahoj Lidi, mám menší problém při zažehnutí motoru se vždycky za autem zahulý šedivě,když to stojí min.den. Je mi to docela trapný už,není to žádná troška někdy to i zahalí celé auto. Nemáte někdo stim zkušenosti,či rady co stim? Po případě co to může být? Děkuju Jarda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Mám stejný problém , sice zatím né tak markantní , ale mám strach časem. Čím déle auto stojí tak tím déle a víc kouří. Já mám podezření na turbo. Máte někdo zkušenost? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blade1 Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Ahoj, Mám ten samej problém.Už jsme přetěsnily vstřiky,vyčistil jsem EGR ventil a pořád to samá.Při startování dým z výfuku.Nikdo neví proč ani v autorizovaném servisu mi řekli,že to může být cokoliv.Kámoš tvrdí taky turbo.Nejhorší je,že to taky nemusí být a zbytečně se zaplatí za něco co je v pohodě.Ještě jsem přemýšlel špatně nastavené předvstřiky nebo rozvody. Tak jestli má někdo nějakou radu pls za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Ako je známe tieto motory po čase začali zle štartovať tak sa dala upraviť-zvýšiť softom štartovacia dávka= viac paliva =viac dymu.Pokiaľ to nezahúli jak BVP na tankodrome tak by som to neriešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.