Přejít na obsah

nepresne radenie ?

Doporučené příspěvky

Ahojte, prehladal som tu cast fora ohladom prevodoviek,ale nenasiel som topic, kde by to sadlo,tak zakladam novy.

Otazka znie,da sa nejako nastavit radenie paky?

Problem spociva v tom, ze asi pred pol rokom mi isla zle radit 1tka z nulovej polohy. Musel som dat 2 a potom pekne slo do 1 . Aj som si na to zvykol,ale stvalo ma to, tak som pozrel na tiahla,ktore je vidno v motorovom priestore, vycistil od bordelu, postriekal sprejom na koroziu,vycistil a namazal silikonom. Po tomto sa to zmenilo k lepsiemu, 1tka sla zaradzovat ovela lepsie aj z neutralu bez nejakej vacsej sily. No asi teraz po pol roku jednotka je stale celkom ok, no ked dam 5ku a vyradim, tak paka ostane naklonena k 5temu stupnu, teda nevrati sa do vychodiskovej nulovej neutral polohy. Takisto ked dam 1, tak sa nevrati nazad na tu nultu polohu v strede.Bol som pekne zvyknuty pri podradzovani,ze vyhodim 5 ,pekne vojde do nultej polohy neutralu a uz len posuniem rukou na 4rku. No teraz musim rukou vratit paku na neutral do stredu a tak az radit 4. Je to otravne dost. Da sa to nejako opravit? Skusal som to zase premazat ,no nepomaha to.

Prevodovka ma nabehane 95 tisic km original.

Vdaka za rady

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...