Přejít na obsah

Moje Octavie

Guest rolin28

Doporučené příspěvky

Guest rolin28

Ahoj od včera jsem se stal majitelem nové octavky III 2.0 TDI CR DPF (81 kW) doufám,že se zde s Vámi podělím o svoje dojmy. Na ujetých prvních 200 Km, zatím palubní pc ukažuje průměrnou spotřebu 5 L/100 Km, tak,že jsem nadšený. Moje první auto bylo Š 125L a Škoda Favorit, takže určitě rozdíl.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj

Tak já jsem zatím spokojený. Průměr jsem si spočítal někde kolem 4,5 l. Například cesta z Letiště k nám do Brandýsa (v noci) mi počítač ukázal 3,4 l. Záběr má auto hezký, na to moje předjíždění to bohatě stačí :-)

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ahoj,máme stejný kousek, od 12.9. a spokojenost taky, dokonce si drbeme hlavu, proč jsme tenhle motor nešoupli před lety do Yetíka, spotřeba o chloupek níž, okolo 4,3 l/100 km, ale to bude tím, že nejsem závodník, hned bych do své 1,9 TDi bral 6-ti supeň, zatím nájez asi 1800km za měsíc a půl, auto jezdí prakticky jen město a okolí. Navíc prodejce dal dalších 160 000,- slevu, takže parádní kauf!

Jinak auto nahradilo Yetíka 1,8 TSi 4x4, který zůstal v rodině spolu s mojí 1,9 TDi a Octou Tour 1,6 MPi... Až najede víc, zase něco přidám!

Odkaz ke komentáři

Mno já mám najeto kolem 7000km (auto mám od 7/12) a museli jsme trochu upravovat počítač, bo to nesedělo zhruba o 0,6 l. Před tím mi ukazovalo dlouhodobý průměr 3,9-4,0 l. a po úpravě tam mám 4,6 l./100km - což už sedí i s mými počty. Takže to spočtěte, zajímá mě to, protože nejsem jediný kdo to nechával upravovat, aby počítač odpovídal realitě.

Já osobně se snažím jezdit spíše jen ty delší trasy, přeci jen je to diesel s DPF. Šestka je jasně obrovské plus se kterým je auto ideální společník na dlouhé trasy. Hlavní byla i cena...ta byla na 2.0 TDi luxusní :palec:

Odkaz ke komentáři

Nás stála 520 000,-, hele, na to se podívám, protože děda, co s autem jezdí mě taky vyprávěl, že čas od času mu to sázelo na trase cca 25km - dálnice spotřeby k 3,6l, to mě nenapadlo.

Fotky budou, jen co mě bude aktivován účet na clubu, peníze jsem poslal v neděli, tak čekám každým dnem na aktivaci.

Odkaz ke komentáři

Nás stála 520 000,-

Kolik?? Mno abych pravdu řekl tak já jsem za ní dal o 160tis. méně a to tedy v nejmenší výbavě prima(plus jsem dostal Construct) - kterou si postupně dodělávám sám (mám k tomu své důvody :D )

U mě fotky budou až na jaře kdy už bude, doufám, co fotit. Zatím jsem vyměnil nějaké prvky v interieru, přidal Colomba a postaral se aby lak dostal řádnou detailingovou péči :palec:

V nejbližší době půjde okta k Martinovi RS, který bude tak hodný a postará se mi o některé vychytávky z oblasti bezpečnosti. Na jaře zbytek všech ext. dílů do laku, stav. podvozek a 19´kola - jenže sehnat nějaká pěkná kola to bude boj....

Odkaz ke komentáři

Kolik?? Mno abych pravdu řekl tak já jsem za ní dal o 160tis. méně a to tedy v nejmenší výbavě prima(plus jsem dostal Construct) - kterou si postupně dodělávám sám (mám k tomu své důvody :D )

U mě fotky budou až na jaře kdy už bude, doufám, co fotit. Zatím jsem vyměnil nějaké prvky v interieru, přidal Colomba a postaral se aby lak dostal řádnou detailingovou péči :palec:

V nejbližší době půjde okta k Martinovi RS, který bude tak hodný a postará se mi o některé vychytávky z oblasti bezpečnosti. Na jaře zbytek všech ext. dílů do laku, stav. podvozek a 19´kola - jenže sehnat nějaká pěkná kola to bude boj....

U nás to je Ambition + dodatky... Prakticky jediné co chybí je navigace, kožené čalounění a střešní okno, jinak má komplet.

19´ kola? To bude masakr, to už bych se bál, měli jsme 18´ a už to nebylo ono, spíš teda cesty k přítelkyni, mají k baráku tankodrom a to už nebylo jen o pohodlí, ale i o auto. Ale esteticky :palec:

U nás to je Ambition + dodatky... Prakticky jediné co chybí je navigace, kožené čalounění a střešní okno, jinak má komplet.

19´ kola? To bude masakr, to už bych se bál, měli jsme 18´ a už to nebylo ono, spíš teda cesty k přítelkyni, mají k baráku tankodrom a to už nebylo jen o pohodlí, ale i o auto. Ale esteticky :palec:

Těch pár fotek co mám je strašných, ale klidně je sem upnu, tak chviličku...

Odkaz ke komentáři

Takže rodinná FL a vedle čouhá moje (3 týdny) přibližovadlo :) omlouvám se za kvalitu fotek, je to focený asi před 14 dny na Blackberry, takže žádná sláva...

Jinak, interiér je černo-šedá kombinace, fotky hodím až budu mít čas, což bude, tak za měsíc nejdřív (škola, práce, přítelkyně). :D

post-24411-0-35215800-1351713836_thumb.jpg

post-24411-0-86543700-1351713976_thumb.jpg

post-24411-0-27453600-1351714021_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...