Vse se naucim Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Zdravím mám takový problém nastartoval jsem auto, normálně nakopnul motor a vše jelo asi tak 5 vteřin poté to zdechlo začli blikat blinkry od té doby to jen točí jak blázen a nechce chytit co to může být moc díky budu rád za každou radu :/ :( všechny káble překontrolovány pojistky také ...:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 co takto imobilizer? Nesvieti ti tam taky oranzovy kluc (alebo co to vlastne je)? Pri startovani? Alebo nejaka podobna ikona? Lepsie to dat na diagnostiku,co s tym je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 no ikona imobilizéru svití a potom zhasne zkoušel jsem oba dva klíče co mám a nic i jsem imobilizér vypnul a taky nic zítra budu mít notebook s diagnostikou tak uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 zkontroluj pojistky...hlavně palivové čerpadlo a řídící jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 On jde nějak vypnout Imobiliser? Před nedávnem se mi stalo, že se auto nastartovalo a hned chcíplo. A blikala kontrolka imobiliseru. Asi na popátý to přestalo blikat. Zlobilo to asi 3 dny Od tý doby nic. Až bude auto v ČR, nechám to opravit. Jde to teď nějak vypnout? Jde mi o to, aby to nezůstalo někde stát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Palivové čerpadlo a ŘJ i s pojistkama bylo zkontrolováno vše ok ... Jinak lze to dočasně vypnout podržením tlačítka na hodinách a pootočení pravého tlačítka na počítadlu km poté začnou blikat nuly a podle svého čísla klíče to zadáš a nastartuješ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 ja myslel, jestli ten imobilizer jde nejak vyradit z provozu a nefungoval. A ja jezdil bez nej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak to taky údajně jde ale nevím jak ... Jinak diagnostika mi vypsala chybu oxygen senzor ale nevím číslo chyby víte co to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 lambda sonda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 ale to bych nastartoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Ja se nevyjdroval k zavade proc si nenastartoval ale k zavade z vypisu diag. Proc ti to nestaruje toho muze byt hafo ... zacal by jsem poistky... jestli haze jiskra jestli tece palivo atd... ale to je na poradny servis s kama si??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Tím bych asi začal...vytáhnout kabel od svíčky z prvního válce, dát ho 1mm od něčeho kovového na motoru a zkusit startnout jestli bude házet jiskru. Napadá mě i snímač otáček v rozdělovači...s tím jsem si užil...ne na 1,6 55kW, ale na Lvíčeti 106 1,1i 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Děkuji všem za rady ;) Problém vyřešen... Prasklý palec v rozdělovači, prasklý rozdělovač nešlo to vidět je něm ještě nějakej plech a taky zapalovací modul ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.