Mslx Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Zdravim, mam v aute nainstalovany original alarm z výroby a ked otvorim auto tak ze strcim kluc do zamku a otvorim dvere tak zacne hukat. a ked otvorim dialkovým tak nehuka. Co to moze sposobovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Je to tak ORIGINAL.!!!! Zas niekto hlada chybu tam kde nie je!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Aha tak to som nevedel ale ked to tak ma byt tak pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Existuje nejaky manual k origo alarmu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Co potrebujes konkretne vediet??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 ci sa to da nejak aj nastavovat alebo uplne deaktivovat alarm a taketo veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Nastavit sa da len citlivost alarmu. Cidlo mas za popolnikom. Ostatne veci len cez VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 aha dik a to sa neda odstavit aby to nehukalo ked otvaram dvere tak ze dam klucik do zamku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionSVK Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Toto by zaujímalo aj mňa či sa to dá ten alarm vypnúť tak aby sa dalo aj naštartovať, pôvodné dialkové sa mi pokazilo a mám náhradné a chcel by som vypnúť alarm aby sa po odomknutí novým DO dali otvoriť všetky dvere bez toho aby som musel dať kľúč do zapaľovania, inak keď nedám a otvorím hocijaké iné dvere spustí sa alarm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest digi Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Ahoj všem. Nechci začínat nové vlákno.Mám dotaz.Jedná se mě o instalaci dodatečné dálky a případně rovnou alarmu do Octavie II po FL ,1,6 CD clasic combi rv.2011. J to celkem holátko bez PP a jen s centrálem (bez DO). Originál škodovácká dálka (jen dákla,ovladač bokem) 3000 + 2000 práce se mě zdá dost.Něco už po CANBUSu.Připojím si ho sám.Máte nějaký zkušenosti a doporučení.Cenu tak max 3-4000. alarm+dálka.Žádnej zázrak.Možná ani netrvám na utrazvuku. Tady Akorád jsem nepochopil,jestli k tomu lze použít jejich dálka nebo ne a jen origo,což neni můj případ. Nebo cokoli rozumného.. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pepege Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Prestal mi úplne fungovať original autoalarm O2. Nevie mi niekto poradiť čo sa stalo alebo ako ho spojazdniť ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 To si v zlej sekcii, toto je o OI, OII mas kusok vedla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Ja by som sa tiez rád trosku navtieral :) Mam octaviu 1, rv.99 a zaujímalo by ma ako najjednoduchšie dorobit dialkove ovladanie. Má to len central bez DO. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.