Přejít na obsah

Výfuk - trubka od katu dál

Doporučené příspěvky

Chtěl bych dát rovnou nerez trubku od katu dozadu, neví někdo jakej to bude mít vliv na výkon (aby se to nezhoršilo), zvuk, atd.. ?

Dále bych chtěl rozdvojení na dvě koncovky (na každé straně jednu) - jak se to dá provést v návaznosti na tu rovnou trubku?

Upraveno uživatelem Radek20VT
Odkaz ke komentáři

Tak jako je jasný když dáš průchozí výfuk od turba že to bude lepší vliv když tam necháš katík tak jsi nejsem jist, rozhodně zhoršit to nejde.

Zvuk bude záležet na tom jaký dáš koncový tlumič, měl jsem Remuse hardline a budilo to sousedy, teď u jiného mám od katu dozadu Supersprint a nejvíc klidný decentně bublá.

Odkaz ke komentáři

Zvuk bude nic moc, a byte ty spodek uplne v prd.. ;) Aspon to mel kamarad na GOlf TDI GTI dal trubku a auto spodek melo zasrany :angry: Ja jsem pak htel aby to melo naky zvuk na moji ALH octe a htel jsem trosku upravyt tak jsem zandni tlumic rozlezal a neco tam urezal :lol: Auto ma peknej zvuk anezhorsilo se nic ohledne performans, este bracha gdyz sedl to ridit rika ze to ma trosku lepsi spodek, ale tomu eveirim ja tam necetim nic, ani horsi ani lepsi, ale ten zvuk mam prave jakej jsem htel.

http://www.youtube.com/watch?v=ND3RF9zARLg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...