Vladan Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Zdar kamaradi, hci si poridit ty tyc, tak me zajima jeslty to tam jde bez nakych uprav, este by bylo super gdyby negdo mel fotku gdo to uz ma namontovane. Prave se divam na fotku motoru a vidim tam plast co jsem oznacil na fotce co to je vubec nevite, a jeslty to bude vadit tycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 našel jsem na escape6 tuhle .. ale musíš vrtat do karoserie :( ten plast tam podle mě nevadí, protože je tyč prohnutá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 nevim jeslty mam davat otkaz tady, ale ja uz nasel tyc za 790kacek, ale ona se musi kazda vrtat, zatim my to moc nevady, udela my to kamarad profik... jenom me prave zajima co to je tam ten plast urcite my tam bude vadit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 nigdo nevi aspon co je v ty plastove krabyce :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Když koupíš tyč přesnou na typ auta, tak to bude vyřešený tak, že ten plastový kryt vadit nebude. Je to jinak dlouhý kryt až pod vzduchový filtr a jsou v něm kabely od baterky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 no je to na vsechny motorizace 1.4 1.6 a 19tdi pro skoda octavia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_rozperna_tyc_motoru_jom-504060 Že by tato? Já myslím, že když to je pro určitou motorizaci, tak to tam sedět bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 ano je to ta no ale si myslym ze ona musi se sroubovat opacne jak je vyfocena na te fotce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VLAN Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 A co vzít tu originální? :) http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_rozperna_tyc_motoru_original-8L9805629A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Tak tak ta z S3 je nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 k cemu ta tyc vlastne je? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Ta tyč má jen jednu funkci a to zamezit borcení karoserie třeba u Felicie je tato tyč nutností,čeští konstruktéři nejsou moc dobří a proto se jim boří vrchní část uložení tlumičů do sebe. Já bych to nedoporučoval montovat Octavia je dost pevná a jestli to někde naboříš na levou část předku automaticky zničíš i tu pravou stranu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Já už auto s rozpěrou koupil. Jestli to má nějaký vliv na jízdu nevím. Po havárii určitě. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 u octavie je tyč zbytečná, je dost tuhá i bez ní, má totiž tlumiče posunutý dost dozadu ke kabině, takže u sloupků a tam moc místa na kroucení není. pokud nestavíš závodní speciál, tak tu tyč v běžným provozu vůbec nepostřehneš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Jestli chce nekdo vystuhu, tak si kupte z audi tt na spodek napravy. Je to origonal, nic se nevrta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Matlan Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Když jsme namontovali do 1.8T rozpěrku... bylo to znát opravdu hodně, tam kde člověk točil v rychlosti volantem tak se po namontování stačilo zatočit méně. při rychlejší jízdě jide opravdu znát krásný průběh a průjezd zatáčkami... ( je to dobrá věc) ale má i své nevýhody... jakmile začneš prasit do zatáček s rozpěrkou a budeš mít všechno nové na nápravách tak se ti budou sjíždět kraje kol jako prase jak vnitřní tak vnější... (uprostřed pneumatiky budeš mít 4mm a kraje budou totálka holé ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.