Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte :palec: Tak my jsme palacinky vymenili za pizzu :palec:

Jinak Verush tady asi prileti za chvili, a bude se chvastat ze vyhrala v badmintonu nademnou...poprve v zivote :)

Sraz muzem domluvit operativne behem tydne :)

Mirku jak to s rezervackama na Rozkos, uz jste pokrocili nejak ?

Odkaz ke komentáři

Hahaha dnes je historický den - porazila jsem Hoblika v bembajzu 2:1 na sety... Sice už to tu napsal dřív než já, ale to vůbec nevadí. No a prohlásil po prohře že už ho NIKDY neporazím - no s čímž samozřejmě nemužu souhlasit, tak jsme se vsadili.. A když ho někdy - kdykoliv porazím, tak mi udělá hudbu do Bublinky :palec:))

Blondak: pizza byla dobrá, ale palačinky by byly taky dobré...

Odkaz ke komentáři
Hahaha dnes je historický den - porazila jsem Hoblika v bembajzu 2:1 na sety... Sice už to tu napsal dřív než já, ale to vůbec nevadí. No a prohlásil po prohře že už ho NIKDY neporazím - no s čímž samozřejmě nemužu souhlasit, tak jsme se vsadili.. A když ho někdy - kdykoliv porazím, tak mi udělá hudbu do Bublinky :palec:))

Blondak: pizza byla dobrá, ale palačinky by byly taky dobré...

Tak to se budes muset snazit. Kdyz oba delale chute s pizzou a palacinkama tak tady mate dnesni obed co jsem delal ala Polreich.

post-422-1281210443_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
TDIFUN : No jsem byl rychlejsi a nevypada to vubec spatne :)Jsem jel dneska pres Tesin tak sem to vzal kolem dilny, doufajic ze te tam najdu :)a ty nikde :)

nechte me taky zit.. Ja mel posledni den dovolene, tak nebudu sedet na dilne. :palec: byl jsme na gulasovem souboji, ochutnat kvalitu a pak jsme se byl podivat ma malou vodni elektrarnu Chotebuz :palec:

Odkaz ke komentáři
nechte me taky zit.. Ja mel posledni den dovolene, tak nebudu sedet na dilne. :) byl jsme na gulasovem souboji, ochutnat kvalitu a pak jsme se byl podivat ma malou vodni elektrarnu Chotebuz :palec:

Jee :)Tak sem to nemyslel ze sem te hledal :)proset sem jel kolem jestli nahodou..... :palec: tak si to tak neber :)neboj necham te zit :)

Odkaz ke komentáři
Mužete mi prosím někdo říct, kčemu je pcmcia karta v televizi. Hledal jsem to, ale nikde nenašel :palec:

Ahoj, no podle me je to slot na kartu do ktrereho vrazis tohle http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-modul...nicrypt-cxv.htm a do toho pak kartu od poskytovatele digitalni televize (v podstte nepotrebujes zapujceny STBx do ktereho se ta karta dava) ale nejsem si tim uplne jista. Kazdopadne treba u UPC se to moc neoplati, protoze mesicni zaloha na zapujceni karty je vetsi nez zapujceni celeho STBx s kartou :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...