Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hezky vecer vsem. Tak Lilo je dneska po dalsim servisu. Jajicem byly vymeneny predni tlumice vcetne ulozeni a k tomu komlpet predni brzdy a napinaci klatka multifunkcniho remene. Pan Doktor Fun pomohl s trepanim dvojhmoty takze je Lilo zase o neco bliz bezvadnemu stavu. Ted cekam az prijde cidlo na ESP a bude prozatim hotovo ;) Jajicovi i Funovi za dnesek moc dekuji!!!!!! :facka: :D :D

KUBE HNED JE VESELEJI KDYŽ VŠECHNO ŠLAPE JAK MÁ ........ŽE JO :palec: :lool:

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer všem ;)

Tak otáčení Huberta se odkládá ,důvod je na fotkách ,Razty se bude moc rozehnat :D :palec: :lool: Odmontil jsem přední nápravu tak že se bude vyvařovat kufr :o

post-48-1286218610_thumb.jpg post-48-1286218623_thumb.jpg post-48-1286218720_thumb.jpg post-48-1286218659_thumb.jpg post-48-1286218673_thumb.jpg

Bry večer kuci ;)

Dnes kurwa den, běhom měsíce jsem byl po třetí na stavebním uřadě a po každé návštěvě mi řekli něco jiného a že mi stále chybí nějaké papíry, které jsem při předchozí návštěvě mít nemusel. Mě už z toho jebne :facka: :D

Vydrž Prťka vydrž ;)

Odkaz ke komentáři
Zdravím všechny... Jak se vede? neni tady někdo šikovny?? potřebuju na te své expertce vyměnit tlumiče neumíte to někdo?

není problém :D

jojo už jezdím, ještě musím zadní ložiska vyměnit, dnes jsem je vyzvednul a mám už asi hotovo, vcelku ok, ale spoustu času to docela zabralo.... a hruza dělat neco po někom z fora, izolačka kam se podivaš :facka:

jinak majitelka již statečně hltá km

bade....ten bok palubky je čalouněnej?

Odkaz ke komentáři
Dobre ranko vsem :D

Bade tak to jsi odvedl kus dobre prace...to auto proslo cim ? Sesuvem pudy nekde v Guatemale nebo proc bylo takove zabahnene ?

:palec:

troška vody z pole

Dobre ráno.

Bady: Tak to je fakt síla autko před a poté... :facka: :D

Jinak trošku vám nadělám chutě: dneska sem jela vlakem tak sem si za odměnu cestou opatřila dobrou snídani :lool:

sááákra to jsou chutě, dal bych, ale nemóóóžu ;)

fab3.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...