Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

co vymýšlíš?

Tak ty sedacky a tapece...... Tak se koukam jak na to a pripadne co a jak se u ni demontuje a montuje a jake jsou moznosti treba jak dodelat stahovycky na zadni okna a tak.......... Proste jen koukam. Neco se na ni nedejboze vyprdne a ja ani nebudu vedet jak sundat tapec dveri....... Tak ted cucim do SHcka..

Odkaz ke komentáři
Tak ty sedacky a tapece...... Tak se koukam jak na to a pripadne co a jak se u ni demontuje a montuje a jake jsou moznosti treba jak dodelat stahovycky na zadni okna a tak.......... Proste jen koukam. Neco se na ni nedejboze vyprdne a ja ani nebudu vedet jak sundat tapec dveri....... Tak ted cucim do SHcka..

ty jsi jak moje spolubydlící..........řešíš průsery,které ještě nepřišly :smich:

Odkaz ke komentáři

Zdar

Tapecy jsou na pohodu, když tak se stav :smich:

Odkaz ke komentáři
Dik za ochotu. Kdysi dacno jsem to mozna delal na ucnaku ale uz si to moc nepamatuju. Jen si to potrebuju ozivit. Octavku mam celkem zmaknutou. A hlavne vis jak se rika: kdo je pripraven, neni prekvapen :smich:

Jo jo, já když je sundával poprvé tak to byl porod, ale jak už má člověk grif, tak to jde raz dva a ještě pokud je k dispozici DP, tak no probléma.

Teď už si hraju i s VAGem :)

Odkaz ke komentáři
Jo jo, já když je sundával poprvé tak to byl porod, ale jak už má člověk grif, tak to jde raz dva a ještě pokud je k dispozici DP, tak no probléma.

Teď už si hraju i s VAGem :)

Tak ono je to v podstate skoro porad stejne uz od felicie...... srouky pod madlem, klicka dolu, u FI a OI sroubek pod reporackem, u OI sroubky po obvodu tapece......... atd....... Hlavne je to o logice a jemnosti, Ne ze za to porves a vezmos to i se sroubkem na ktery jsi neprisel...... Ale dilenska prirucka by se mohla hodit. :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...