Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

TAK TOHLE MI HLAVA NEBERE :) VÍTE NĚKDO NA JAKÉM PREINCIPU TO FUNGUJE ?

http://www.ultrapc.cz/magicka-koule/

Na podfucku.......... Povedlo se jen prvni pokus protoze jsem najel kurzorem na ten symbol abych vedel kam koukat a soustredit se. Pak jsem uz s mysi nehybal po tabulce symbolu vubec a uz to nefungovalo........... Teda to je muj nazor........... :palec:

Odkaz ke komentáři
Na podfucku.......... Povedlo se jen prvni pokus protoze jsem najel kurzorem na ten symbol abych vedel kam koukat a soustredit se. Pak jsem uz s mysi nehybal po tabulce symbolu vubec a uz to nefungovalo........... Teda to je muj nazor........... :)

nene, pak sis jen vybral cislo z tabulky a vubec si nepocital :-P

hlavne se ty obrazky u tech cisel meni, takze je tam jeden vzorec ktery vzdycky trefi at spoctes co spoctes jeden vysledek(obrazek) a pak jak das znovu tak se to zase zmeni a tak porad dokola :palec: zrejme ;)

Odkaz ke komentáři
WOODY TO JAKO U VÁS DOMA, NEBO V PRÁCI ?

Na zahradě :palec:

Prvně se mi stratili železné rygle z brány a garážových vrat, potom vodováha, kterou jsem nechával za barákem na okně s dalším vercajgem co momentálně denně používám a dnes jsem si všim, že mi někdo ostříhal smuteční vrbu kterou pěstuji 2 roky a nějaký kokot mi odstřih 2 haluze ;) :palec::palec: takže z koruny je teď placka :)

Odkaz ke komentáři
Na zahradě :palec:

Prvně se mi stratili železné rygle z brány a garážových vrat, potom vodováha, kterou jsem nechával za barákem na okně s dalším vercajgem co momentálně denně používám a dnes jsem si všim, že mi někdo ostříhal smuteční vrbu kterou pěstuji 2 roky a nějaký kokot mi odstřih 2 haluze B) B) :lol: takže z koruny je teď placka :)

TAK TY RYGLE A VODOVÁHU JEŠTĚ CHÁPU,HLAD JE SVIŇA :lol: ALE HALUZE Z VRBY :lol: TO UŽ JE MOC ;) :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...