Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Na zahradě :palec:

Prvně se mi stratili železné rygle z brány a garážových vrat, potom vodováha, kterou jsem nechával za barákem na okně s dalším vercajgem co momentálně denně používám a dnes jsem si všim, že mi někdo ostříhal smuteční vrbu kterou pěstuji 2 roky a nějaký kokot mi odstřih 2 haluze ;) :palec::palec: takže z koruny je teď placka :)

ja myslel ze mas dva psy? aj tak je to pekny hnus!

Odkaz ke komentáři
TAK TY RYGLE A VODOVÁHU JEŠTĚ CHÁPU,HLAD JE SVIŇA :palec: ALE HALUZE Z VRBY B) TO UŽ JE MOC :) ;) :palec:

ja myslel ze mas dva psy? aj tak je to pekny hnus!

Haluze urvali, aby si ji mohli zasadit, je to pěkný stromek a vyroste když zapíchneš klacek do země.

Psy mám dva, jenže jezevec je doma a chrápe v teple rodinného krbu a rotvík je ve vedlejší ohradě nedostane se pouze na cca 20 m2 , sice prvně štěkal ale nenapadlo mě že se mám jít mrknou co se děje :palec:

Odkaz ke komentáři
Haluze urvali, aby si ji mohli zasadit, je to pěkný stromek a vyroste když zapíchneš klacek do země.

Psy mám dva, jenže jezevec je doma a chrápe v teple rodinného krbu a rotvík je ve vedlejší ohradě nedostane se pouze na cca 20 m2 , sice prvně štěkal ale nenapadlo mě že se mám jít mrknou co se děje :palec:

JO TU KROUCENOU VRBU ZNÁM, MĚL JSEM JÍ U JEZÍRKA, CELKEM RYCHLE TO ROSTE.

Odkaz ke komentáři

dneska trpim samomluvou, ale co :D

Povídá velitel policejnímu sboru: "V neděli jedeme všíchni do Prahy na Figarovu svatbu." V neděli ráno se všichni sejdou v oblecích akaždý nese velkou krabici. Když se jich náčelník ptá co v nich mají, odpovídají, že svatební dary pro Figara. Poté co jim pobouřeně vy- světlluje, že je to opera se vzadu ozve hals:"Dneska machruje, ale když jsme jeli na Labutí jezero, tak přišel v gumákách a přes rameno měl pytel s krmením".

Odkaz ke komentáři

Nazdar. Dneska jsem se snazil do niceho nedlubat a povedlo se. Bez problemu a kontrol jsem dorazi na vykladku do Milana a az me slozi tak bude vikend..... Jupi :smich:

JO a abych vas nezapomel informovat tak Lilo jede dnaska na vymenu toho cidla tak snad to dobre dopadne a nebude uz nemocna!!!!!!! Tak drzte palce :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Nazdar. Dneska jsem se snazil do niceho nedlubat a povedlo se. Bez problemu a kontrol jsem dorazi na vykladku do Milana a az me slozi tak bude vikend..... Jupi :palec:

Kube nám se nemusíš svěřovat s takovýma intimnostama jako do koho s to vyložil :smich: až tě složil :lool:

Hlavně že máš víkend :D

Odkaz ke komentáři
Kube nám se nemusíš svěřovat s takovýma intimnostama jako do koho s to vyložil :D až tě složil :P

Hlavně že máš víkend :lool:

Diky Woody :D :D :lol::lol::lol: TO je videt jakou mas predstavivost a na co hned myslis :D :smich::palec:

Jinak Lilo uz se opravuje. Respektive cidlo uz je vymenene a ted cekam na vysledek........ Kuwa ja jsem fakt nervozni!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Rok a pul to cidlo shanim a co jsem zatim dostal zpravy tak to dela stejny bordel. Po vymene to vypadalo,ze to funguje a pri testovaci jizde to zacalo zase blbnout...... Takze zatim velke kulove..........

HMMM :smich: TAK TO NEJSOU MOC RADOSTNÉ ZPRÁVY.................DRŽÍM PALEC ABY TO DALI DO KUPY :D

Odkaz ke komentáři
HMMM :D TAK TO NEJSOU MOC RADOSTNÉ ZPRÁVY.................DRŽÍM PALEC ABY TO DALI DO KUPY :D

Ja uz jsem si pomalu polamal palce jak drim pesti zatnute................

Takze jsem zrovna dostal posledni info ze to zatim funguje. Hlasilo to ze je auto ve smuku kvuli nevystredenem volantu. Jajic to cele prenastavil a ono to funguje!!!! Dokonce i brzdy brzdi tak jak maji!!!!!!!!! A ja moc doufam ze uz to tak zustane!!!!!!!!! Kurna ja mam radost!!!!!!!!!!! :smich::palec: :lool:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Ja uz jsem si pomalu polamal palce jak drim pesti zatnute................

Takze jsem zrovna dostal posledni info ze to zatim funguje. Hlasilo to ze je auto ve smuku kvuli nevystredenem volantu. Jajic to cele prenastavil a ono to funguje!!!! Dokonce i brzdy brzdi tak jak maji!!!!!!!!! A ja moc doufam ze uz to tak zustane!!!!!!!!! Kurna ja mam radost!!!!!!!!!!! :D :smich::palec:

KUBE :lool: TAK SE NAKONEC POVEDLO, SUPER :D

Odkaz ke komentáři

Dobrý podvečer všem :palec:

Kube tak snad už bude klid ,né. :D

Razty tak co tapece nejsou? :lool:

Maroši tak jsem dnes dělal ten spodek tím bodyčkem a spotřeboval jsem tři kusy a to nemám ani polovinu tak že si přiobjednávám ještě další čtyři .Vezmu si je v ponělí u tebe v práci a hned ti to celé cechnu. :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...