Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Razty ty jsi kůůůůůůůůůň :) :) :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Je tady fájn :) Narazil jsem na fotky z Karvine .,kdy je nějaký dalši srazek ? ... Jinac,, slyseliste uz vtip o Bačovi jak si čisti nehty? Já slyšel a někde mám dokonce i videjo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Já slyšel a někde mám dokonce i videjo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 :) :) dobrej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Já slyšel a někde mám dokonce i videjo ! :) nejlepší vtip co jsem kdy slysel :))) a co je s tema klikama ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 :) :) :D TY VOE JÁ MÁM SLZY V OČÍCH.....IZER JE ŠÍLENÝ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 :) :) :D že já tu lezl to je skoda ze to vidis takhle, zrovna jsem ti chtela nabidnout misto stamgasta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 :) :) :D TY VOE JÁ MÁM SLZY V OČÍCH.....IZER JE ŠÍLENÝ :smich: ... ja uz je mam nejen v ocich : ))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 to je skoda ze to vidis takhle, zrovna jsem ti chtela nabidnout misto stamgasta Ja to myslim dobre :))) Je tu paradne.) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jero tak nějak by to mělo vypadat ale to by Razty zase nenašel kliky :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) nejlepší vtip co jsem kdy slysel :))) a co je s tema klikama ? :P JERO DÍKY ZA ÚPRAVU TEĎ TO FAKT VYPADÁ LÍP :o MIRO VIDÍŠ TO :) NEVYPADÁ TO ZAS TAK ŠPATNĚ :palec:JÁ TI TO ŘÍKAL.....CHROM PRYČ :) :D Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 napis jankovi SZ at na jednu zidli napise tvoje jmeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jero tak nějak by to mělo vypadat ale to by Razty zase nenašel kliky :) :) :D Stači tam navrtat par direk a nasadit ledky jak v narazniku .)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 JEO DÍKY ZA ÚPRAVU :) TEĎ TO FAKT VYPADÁ LÍP :D MIRO VIDÍŠ TO NEVYPADÁ TO ZAS TAK ŠPATNĚ :) Vubec neni zaco ,,jen po mne nechtej original fotku pac ja vul upravil prave tu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Vubec neni zaco ,,jen po mne nechtej original fotku pac ja vul upravil prave tu :) :) TAK UŽ JI TAK NECHEJ...PŘÍŠTĚ DOVALÍM BEZ CHROMU A HOTOVO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 TAK UŽ JI TAK NECHEJ...PŘÍŠTĚ DOVALÍM BEZ CHROMU A HOTOVO :) Skvělej nápad ! :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Na tom originálu ty kliky nemusím obdivovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 HOSPODO DOBROU NOC JDU SPINKAT.....DNESKA TADY BYLA PRČA :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ještě jeden..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 tak tak, jdu taky na kute, nezapomente zamknout a dat klic do zaby... Preju vsem krasnou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 No já už taky zalehnu ,ať nejsem zase poslední.tak dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 tak at se Vám všem zitra daří ! Dobrou a dík za fajn zábavu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 taky se loučím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 dobre ranko ve spolek. Jsem se dobre zasmal nad vasima plkama a hned se mi bude lip pracovat. :) Jdu na to.Odpo se tu urco zastavim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Dobré ráno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 dobre rano hospodo ;-) teda jdu si uvarit kafe, protoze az ted se mi podarilo rozlepit duhe oko abych videla na monitor :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Dobré ránko ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 (upraveno) Čaute bando Míro super že jsi dotáhl Jeromyho, kterého tímto u nás vítám... asi jako poslední a už z něj jdu udělat štamgasta Jinak pro všechny nově příchozí připomínám Nástěnku(1.příspěvek tohoto tématu), kde se dozvědí co se v regionu děje. Což mi připomíná, že jsem se chtěl Hoblika zeptat jak se vyvíjejí ty Kunovice 10.10.? A taky jak je na tom Molik? Už se ladí, nebo ještě mechaničina? Zahlédl jsem tu i Gespenst, tímto vítám z5 v regionu :) Jak bylo u našich jižních sousedů? Jela i žabička? Jestli maš nějaké pěkné foto, sem s ním :D Add logo:Mělo by být na levé straně auta, jinak budou plameny proti směru jízdy a bude to vypadat blbě. Zadní okno je fajn,ale jen u Combi Add sraz:Petinka musí na Izzi udělat olej už má interval. A jestli seženu ocelový kryt motoru(jakákoliv pomoc při shánění vítaná),tak půjde i Viki na rampu. Pište kdo co by jste dělali ať se trochu pohneme z místa s organizací toho srazu. Navrhuju termín sobotu 7.11. 9h :) Upraveno Říjen 8, 2009 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Janek250 Kunovice jsou pase, ,ma byt nejaky sraz okolo Olomouce ale vylozene kecaci.... Co se tyce molika dnes by se kompletne mela dodelat mechanicina u Indiho v TDIgaragi a zitra by mel na to naskocit FUN ve vedlejsi garazi. Takze pokud se nevyskytne nic neocekavaneho tak snad zitra vecer ho budu mit doma, a pokud ne tak nejpozdeji v nedeli vecer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Díky za info. Ty maš vždycky přehled uděláme z Tebe kulturního refereta :) Kunovic je škoda, nápad s letištěm a sprinty se mi líbil! Kdyby FUN ladil Molika v sobotu, mohla by to být velice zajímavá podívaná pod pokličku mistra kuchaře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.