Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Uz hezky podvecer preji. Tak jsem si dneska uzil snehu az az......... Dokonce jsem nucene stal 3h nez nas pustilu na Mont Blanc. Celou dobu tam odklizeli snih a stejne to nebylo poznat....... Cele auto vypadalo jak snehulak........ A ve Francini po snehu ani pamatka..... Tady od patku jen prsi...... Bordel........ Doufam,ze to zitra bude v klidu. Pak streda volno..... Talisi maj svatek. Jupi. :smich:

Odkaz ke komentáři

Dobry vecer pratele :palec:

Deko ceny pro viteze jsou vice nez luxusni! A kuzelky pokud nevyjdou tak se taky nic nestane. Hlavne aby byl snih.

Vanocni besidka ve slezskem dvore se ale kona kazdopadne, i kdyby byl oktaslus zrusen pro neprizen pocasi ci absenci snehu!

Kategorie 4kolek a predohrabu bych nedelal, jak rika Hoblik oktaslus je o ridickem umeni a rozvaze ;-)

Odkaz ke komentáři

Zdar pratele. Budu se chystat ojednavat mikrospinace do dveri.... Ty potvurky co rady odchazeji a pak se nerozina svetlo pri otevreni atd....... Co vim tak jsou pro O1 o F1 stejne takze kdyby jste nekdo chteli do zasoby nebo vam jako me a rubi nereaguji nejake dvere tak mi piste SZ. Firma je TME a uz jsem tam kdysi objednaval takze nebude problem. Cim vic jich bude tim budou levnejsi. :lol: PS: Pri 5 kusech cena 67kc pri 25 cena 63kc Jinak vas pozdravuji z uprsene Italie. Zitra mam volno tak to je fajn :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...