Jero Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobré ráno : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Brej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobré odpoledne přeji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobry poodpoledne-skorovečer přeju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Taky už skoro večer........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Spatne spatne, venku to nejak taje. Jinak dobry podvecer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Zdravíčko...mno jo taje to...s takovou nám na Octašlus toho sněhu moc nezbyde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Uz hezky podvecer preji. Tak jsem si dneska uzil snehu az az......... Dokonce jsem nucene stal 3h nez nas pustilu na Mont Blanc. Celou dobu tam odklizeli snih a stejne to nebylo poznat....... Cele auto vypadalo jak snehulak........ A ve Francini po snehu ani pamatka..... Tady od patku jen prsi...... Bordel........ Doufam,ze to zitra bude v klidu. Pak streda volno..... Talisi maj svatek. Jupi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Kubo a na Octašlus ti to vyjde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 v praglu chumělí cely den, cesty krom jižní spojky pod sněhem....cesta ráno do práglu paráda, kolem humpolce sklenka jako prase, fábka jen tancovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobrý večer všem Radime nic se neboj protože holky toho vydrží více jako kluci,bude to určitě v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Dobry vecer pratele Deko ceny pro viteze jsou vice nez luxusni! A kuzelky pokud nevyjdou tak se taky nic nestane. Hlavne aby byl snih. Vanocni besidka ve slezskem dvore se ale kona kazdopadne, i kdyby byl oktaslus zrusen pro neprizen pocasi ci absenci snehu! Kategorie 4kolek a predohrabu bych nedelal, jak rika Hoblik oktaslus je o ridickem umeni a rozvaze ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Janku když nebude sníh tak dáme lasergame ;) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ahojda, tak jsem se dneska pomazlila s tim kofolackym prasatkem...no prasatkem je to pěkně velka svině Sestřenka byla mezi štastnými co jej už ma doma.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Kubo a na Octašlus ti to vyjde ? Jiriku bohuzel opet nevyjde. Pokud vse pujde dobre tak domu prijedu az 23.12......... A jinak se s vami pro dnesek loucim pratele. Jdu chrapat. Tak zatim ahoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Uz sme u Hyundaie ale je tu dneska moc aut. Kam se to tam chodite klouzat jako? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Kam se to tam chodite klouzat jako? na parkoviste u hlavní budovy, vo vikendu tam je prazdno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Guten Tag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Guten Tag Verush tady se říká dobrý den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Verush tady se říká dobrý den. No tak dobře, ich entschuldige mich ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Buenos días mi cómplices... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 bonne journée 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 No tak dobře, ich entschuldige mich Deutschland, Deutschland über alles ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Dobré dopoledne, pročítám XY listů zpět. To Blondakxxx: Radime: Velká gratulace k narození dvojčat!!! Moc držím palce, ať dobře přibývají na váze a dělají Vám jen samou radost. Znám to z vlastní zkušenosti jaké to je mít děti v inkubátoru, tak se držte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Pěkne odpoledene...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 (upraveno) Zdar pratele. Budu se chystat ojednavat mikrospinace do dveri.... Ty potvurky co rady odchazeji a pak se nerozina svetlo pri otevreni atd....... Co vim tak jsou pro O1 o F1 stejne takze kdyby jste nekdo chteli do zasoby nebo vam jako me a rubi nereaguji nejake dvere tak mi piste SZ. Firma je TME a uz jsem tam kdysi objednaval takze nebude problem. Cim vic jich bude tim budou levnejsi. PS: Pri 5 kusech cena 67kc pri 25 cena 63kc Jinak vas pozdravuji z uprsene Italie. Zitra mam volno tak to je fajn Upraveno Prosinec 7, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Dobrý večer všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 (upraveno) Dobrý vecer vsem :)tak ja jsem opet navstivil postu a vsecky darecky na molika uz jsou kompletne doma :)ctvrtek patek montujeme Upraveno Prosinec 7, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Dobrý vecer vsem :)tak ja jsem opet navstivil postu a vsecky darecky na molika uz jsou kompletne doma :)ctvrtek patek montujeme Tome nakrm ucho Copak dostane Molik hezkeho???? Prosim Prosim smutne koukam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.