Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás přátelé

Jelikož si nejsem jist jak se budou věci a čas celkově dál vyvíjet -

PŘEJI VÁM VŠEM ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE

hlavně at se podaří vše jak má a pokud by to bylo až tak zlý ,žebychom se neviděli ani potom tak i

ŠTASTNÝ NOVÝ ROK a at je lepší než 2010!!!

:D

Jeremy, kamarade stastne a VESELE svatky i Tobe! :D

Odkaz ke komentáři
Zdravím Vás přátelé

Jelikož si nejsem jist jak se budou věci a čas celkově dál vyvíjet -

PŘEJI VÁM VŠEM ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE

hlavně at se podaří vše jak má a pokud by to bylo až tak zlý ,žebychom se neviděli ani potom tak i

ŠTASTNÝ NOVÝ ROK a at je lepší než 2010!!!

:D

Taky tobě Štastné a veselé vánoce a Nový rok....... :D

Odkaz ke komentáři

Caute banodo. Tak ja dneska taky vyjeb. Od rana super a pak 60km pred cilem to nejaky debilni sofer kamionu rozmlati a ja musel na sousky....... No Stau jak hovado a misto 7h co tu trasu jezdim jsem to je 9:30h.......... No by vas jeblo!!!!!!!! Ale prezil jsem to. :D Jinak Martine to nasere ale hlavne ze mas auti :D

Odkaz ke komentáři
Kube,takze jeste zitra a valis domu ?

Cau Marosi. Tak uz "jen" zitra a valim dom. Pokud to pujde tak 560km na holet do Francie, pak 360km z hotelu do Luxu na hotel. Pak 600km na firmu a pak 520km domu :D A to jeste nevim jestli najdu auto a jestli ho nahodim. Jo kluci muzete mi objektivne poradit. Lilo tam stoji 3tydny. Vadi moc motoru kdyz ho naskrabnu a bude treba pul hodiny klapat?????? Nerad bych mu jenak ublizil.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
jj uz visi a luxusne... :D :D :D

Zdendo prosim porad mi s tim motorem. Je to na predesle strance. Predem moc dekuji. :D Ja si myslim,ze to neni moc dobre a ze bude lepsi ji prvne celou vykopat nalozit veci, pak ji naskrabnout a jet s ni pomalu nez se rozmrazi po tech trech tydnech stani ale chtel bych radsi radu od vas. :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Pokud nemas duvod zbytecne klepat motorem tak jen chvilku treba minutu a pak bych jel, at ho aspon namazes... Pul hodiny klepacka mi prijde zbytecne.

Tak bude total zapadana snehem a budu ji tak hodinu dostavat ven. Ale pokud rikas takhle tak to udelam podle tebe. Radsi radu odbornika nez abych ji zbytecne ublizoval. A hlavne tam stoji tri tydny bez otoceni motoru....... Dik za radu Zdendo.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Bade,to bylo jen tve auto postihnute nebo jich tam v okoli bylo vic ?

čoveče nevím, nekoukal jsem

otec to samé měl před 3mi dny....zasněžené auto a spolujezdcovo okénko odmetené, jenže on tam nemá vcelku nic

kamoš ve vedlejší ulici minulý měsíc 2x 2dny po sobě. Ukradena vždy jen nabíječka na mobil

Holt když vám pod barákem otevřou pro vymaštěnce HERNU, tak je to neštěstí....odjebat se odtud, další důvod proč sbohem městu

Odkaz ke komentáři

Bade to je hnus :D :D :D

Jinak Kube díval jsem se na ceny notebooku... No moc tě nepotěším... Ja už se moc pod cenu alfy nedostanu... E-shop alfy už je skoro na té stejné co já mám nákupku... :D :(

Ok ale i tak moc dik za snahu. Az to bude aktualni tak se Ti i tak ozvu pro srovnani cen. :D

A pratele ja se loucim. Zitra me toho ceka celkem dost tak at jsem fit. Tak zatim ahoj a dobrou noc vsem.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Kube ty delas jak by to auto stalo pul roku na Kamcatce :)spise res jestli mas ok baterku a jestli to vubec nakopnes, a vzdycky je lepsi hned vyjet nez nechavat bublat...

Baterka neni ani rok stara tak predpokladam ze je v pohode a nez jsem ji odstavil tak byla dobijena cca 500km.... Tak snad to bude v pohode. Jinak kabely mam v kufru :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...