Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si natankoval vervu a poprve pridal VIF... Je mozne aby to slo po 100 km poznat takovy rozdil?? auto jede jinak ale nejsem si jist jestli to je tim a nebo je to jen pocit...

Ja si myslim ze asi ne a kdyby jo tak bys musel asi mit skoro prazdnou nadrz kdyz jsi to tam lil a ono ti to muselo hodne rychle vletet do systemu.... A ty ho mit zasrany a ono ti ho procistit. Pak by jsi to asi tak rychle poznal. Muj nazor :palec: Ale treba jsem taky uplne vedle a fakt se ti to tahle rychle a razantne porojevilo :lool:

A ja si jdu lehnout bo tu stejne nikdo skoro neni takze dobrou noc deti a cau zitra :palec: Jo a dneska Rubi vyzvedla prvni balik na poste. Vic ve vlakne od Bubliny. Cau :smich:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Ja si myslim ze asi ne a kdyby jo tak bys musel asi mit skoro prazdnou nadrz kdyz jsi to tam lil a ono ti to muselo hodne rychle vletet do systemu.... A ty ho mit zasrany a ono ti ho procistit. Pak by jsi to asi tak rychle poznal. Muj nazor :lool: Ale treba jsem taky uplne vedle a fakt se ti to tahle rychle a razantne porojevilo :smich:

A ja si jdu lehnout bo tu stejne nikdo skoro neni takze dobrou noc deti a cau zitra :palec: Jo a dneska Rubi vyzvedla prvni balik na poste. Vic ve vlakne od Bubliny. Cau :smich:

No svítila už rezerva a dojezd byl asi 50 km... Ale asi tím pádem je to můj pocit... :palec: tak uvidíme časem...

Odkaz ke komentáři

Nazdar bando. Psat dobra rano se mi moc nechce bo porad nevidim nic dobreho na vstavani v 5h..... Auto tu mam za 30min tak valim do sprchy, pak uvarim kafe a hura na cestyl ;)

To Maxim: Konecne jses prisel ukazat i k nam. Tak vitej a vezmi misto :P Jo a bacha jsou tu u holky :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...