Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

za chvíli se z toho bude kouřit...... :palec: ta kabeláž je humus :P není nad new instalaci

RADIM , JAK SE V TOM MŮŽEŠ VYZNAT ;) TO MI HLAVA NEBERE . JÁ TAK PORADÍM ZAPOJIT MAXIMÁLNĚ KONCOVKU NA PRODLUŽÉVAČKU, JAK JE NĚKDE VÍC KÁBLÍKŮ JAK 3 , TAK JSEM V ŘITI :(

Ahoj...to jsem z toho jelen...u všech obrázků,písmenek a ikonek mám na monitoru jakoby stín ...dělá to u všech programů a oken...přeinstaloval jsem grafiku a provedl obnovení systému,ale nepomohlo...je monitor KO ? ;)

JIRKO JESTLI MÁŠ MOŽNOST , TAK PŘIPOJ JINÝ MONITOR A UVIDÍŠ JESTLI TO BUDE DĚLAT TAKY

Odkaz ke komentáři
Woody...takový podlý nápad :palec:

Kube...dělá to už při nájezdu pc a dělá to u všeho...bud monitor,ale spíš bych sázel na grafárnu :P

Zkontroluj připojení kabelu.

A nemáš vedle kabelu k monitoru nějaký spotřebič typu repro, mikrovlnka a tak?

Mi házel monitor duchy, když jsem ho chtěl připojit přes VGA prodloužení.

Přes co to máš ty přes VGA nebo DVI?

Odkaz ke komentáři
AHOJ VŠECI :palec:

ROSTIK BEDETE TU OCTU KUPOVAT ZA HOTOVÉ , NEBO NA ZPLÁTKY ?

Ahoj... no my ještě nevíme.. ale asi se bude brát na splátky... Uvidíme co si sestřička vymyslí, ja jen ji chci pomoct s výběrem ať to nedopadne jak s renaultem... Jinak v AAA se Renault prodává za 90 tisíc pokud si ho člověk vezme za hotové :D

Nemám jiný monitor :)

To by mě napadlo a nepsal bych sem :)

Ahoj no pokud ti to dělá i když ty písmenka měníš nebo máš ty stíny pořád na stejném místě tak to může být monitorem. Ale pokud ty stíny mění pozici podle toho kde zrovna co svítí tak to podle mě monitor není...

Zdarec.

majorak - tys volal na to auto?Je tam nebo to zas je jen lakajici inzerat ?

Jestli myslíš ty AAA tak jsem tam volal... Auto tam sice pořád je ale nebylo mi doporučeno. Volal jsem do AAA ohledně teda vozu a ozval se mi shodou okolností pán kterého znám z Havířova. pracuje teď na centrále v Praze tak spolu teď konzultujeme. Uvidím co vymyslí. Když tak si ho necháme dovézt do Ostravy a poprosím Funa a Jajíce ať ho se mnou prohlédnou...

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...