Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Co nadelil Jezisek pekneho ?

Marosi ty jsi ale zvedavy :) Takze me Jezisek konecne nadelil ocelovy plech pod motor :smich: Pak kdyz jsem byl pryc tak prisly ty plasty a stinitka do Bubliny. A k tomu ji jeste Jezisek nadelil neco ale to nemuzu prozradit protoze sem kouka a ma to byt prekvapko :)

Odkaz ke komentáři

No pekne auticka :smich:

Jinak ja porad bojuju s totalnim selhanim outlooku, vjedu do nej a okamzite se poseka komp, chkdsk proveden, soubory opraveny, antivirak nic nenasel, malware neni, zadny pristup z venku nebyl detekovan, zkusil sem ho preinstalovat a porad nic.......uz fakt nevim kudy :)

Odkaz ke komentáři
Jdu čučet na klasiku :) Slavnosti sněženek :smich:

Jdu tez.

No pekne auticka :)

Jinak ja porad bojuju s totalnim selhanim outlooku, vjedu do nej a okamzite se poseka komp, chkdsk proveden, soubory opraveny, antivirak nic nenasel, malware neni, zadny pristup z venku nebyl detekovan, zkusil sem ho preinstalovat a porad nic.......uz fakt nevim kudy :D

To jsou s tema masinama problemy.

ja zase dneska pul hodky rozjidel NTB ;)

Co rikas na to ? Vali se to tam u vas ?

Odkaz ke komentáři
No pekne auticka :smich:

Jinak ja porad bojuju s totalnim selhanim outlooku, vjedu do nej a okamzite se poseka komp, chkdsk proveden, soubory opraveny, antivirak nic nenasel, malware neni, zadny pristup z venku nebyl detekovan, zkusil sem ho preinstalovat a porad nic.......uz fakt nevim kudy :)

nezačalo to blbnout po aktualizaci ?

Odkaz ke komentáři

No nejak se to dosralo aktualizacema ;) presel jsem na windows mail, seru na to nebuud se rozcilovat...

jinak ten ross je jasny, predloha pro 810, zebrinovy ram, portalove napravy, kabina renault....a na vrakaci je porad, ale ten kdo to tocil musel byt bud kaskader nebo nekdo kdo dostal uz "vysvedceni" a nemel co ztratit.

Kube pekne kormidlo :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...