Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Do pi...., ja mam zase den. RS ma praskle celni sklo a urvanej ostrik, kombik ma vymlacenej zadek, pryc plato a obsah kufru. Komu sem co udelal :)

Asi někdo nemůže překousnout že máš dvě auta nebo to udělala nějaká zasraná fetka. Každopádně to pěkně nasere a dotyčného chytit tak by ho doktoři nedali do kupy ani podle fotky !!!!

Odkaz ke komentáři
Hoblik favorit nic neřeší :) manželce ho taky rabli poprve (radio) a podruhe tam naštěsti už nebylo :)

Jo ale favorit je mi uplne u prdele, klidne at si ho vemou, dneska se ty auta prodavaji za EKO poplatek v podstate , takze muzes mit kazdy mesic jiny kus :)

Odkaz ke komentáři
Do pi...., ja mam zase den. RS ma praskle celni sklo a urvanej ostrik, kombik ma vymlacenej zadek, pryc plato a obsah kufru. Komu sem co udelal :pest:

Tak to nasere ale asi po Ov zase radi nejaky gang,bo vcera vybrali kamosovi Supa II. Okno rozbite a radio fuc .

Odkaz ke komentáři
Jo ale favorit je mi uplne u prdele, klidne at si ho vemou, dneska se ty auta prodavaji za EKO poplatek v podstate , takze muzes mit kazdy mesic jiny kus :pest:

jo to jsem si taky řikal ať si ho klidně ukradou, ale věř, že i u favouše tě to vytoči jak by ti tam opaleny v tom hrabal.

Odkaz ke komentáři
jo to jsem si taky řikal ať si ho klidně ukradou, ale věř, že i u favouše tě to vytoči jak by ti tam opaleny v tom hrabal.

Tak verim jde o princip, ale kdybych videl opaleneho ve favoritu tak ho prizabiju, ale videt ho jak mi leze po velbloudovi tak se neznam :pest:

jinak dobry vecer ;) at uz je teplo, uz potrebuju pomalu vecicky veset na mola bo uz me s tim verush vyrazi z loznice .)

Odkaz ke komentáři
Brej večír :lool: ,ty woe chromovaný kliky :)

AHOJ BANDO :)

CARLOS NA TY CHROMOVANÉ KLIKY ASI CHODÍ NEZNÁLEK :palec: :palec: :lool:

DEKO TO JE HNUS :pest: VŽDYŤ TI TO NEDÁVNO VYBRALI KVŮLI RÁDIU .........A UŽ ZASE ;)

HOBLÍK PŘECE SI DEKO NEKUPOVAL OCTAVII PROTO ABY JÍ MĚL NĚKDE SCHOVANOU A JEZDIL VE FAŤANOVI JEN KVŮLI NĚJAKÝM SFETOVANÝM ZMRDŮM ;)

Odkaz ke komentáři
Tak verim jde o princip, ale kdybych videl opaleneho ve favoritu tak ho prizabiju, ale videt ho jak mi leze po velbloudovi tak se neznam :pest:

jinak dobry vecer ;) at uz je teplo, uz potrebuju pomalu vecicky veset na mola bo uz me s tim verush vyrazi z loznice .)

ty woe Hoblajz,vy máte v ložnici nacvičovat a nééé si prohlížet věci na mola :palec:

Odkaz ke komentáři

ano jezdí, mají celkem 3ks, ale jezdí jenom 2 (jedna zatím jezdí po relublice na předváděčky).

zatím jsem potkal tamvě modrou metal. V masce je bradavice, za oknny kulomet a dole v narazníku bud led nebo nějaké přisvětlovací světla, nevím, ale vcelku to bije do očí. Každopádně v běžném provozu naprostá tuctovka, jezdí často Místecká, Rudná, D1.

barvy tmavě modrá metal, šedá metal, cappucino

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...