Kube Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Cau Carlosi. Pekna prace s tim naraznikem pro Jindru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Carlos: tak co nové rádio, už ho používáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Verush neni se mnou takze Hoblajz muze drzet hubu a krok akorat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Cau Carlosi. Pekna prace s tim naraznikem pro Jindru to víš,nějak se člověk musí bavit :D Carlos:tak co nové rádio, už ho používáš? Kamaráde to byla anabáze :) ,ale už hraje,jen to ještě vychytat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Tak az sezenu rs naraznik pro bublinu tak vam ho tam dovezu aby jste se meli zas cim bavit. :) :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Tak az sezenu rs naraznik pro bublinu tak vam ho tam dovezu aby jste se meli zas cim bavit. :) :D :) pokud takove neco chces realizovat, nezapomen ze musi nekde proudit vzduch na IC!!! RS naraznik je v tomhle jeste horsi nez ten origo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Dobre ranko. Jsem se zapotil,pri cteni tech prispevku Dneska pocasi asi nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Zdravím ....... :) Jo počasí na pikaču............. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 AHOJ :) JÁ JEŠTĚ SMRDÍM V ROBOTĚ , ALE JAK VODÍM TO POČASÍ , TAK MI TO ANI MOC NEVADÍ CARLOS A DRAK............PĚKNĚ TU JINDROVU KÁRU TUNÍTE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Co tam furt robis a i v NEDELI a Svatek PRACE. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 VÍŠ JASK TO JE .......KDYŽ HOŘÍ TERMÍN ZAKÁZKY , TAK MUSÍŠ RUBAT SVÁTEK NESVÁTEK NO NIC JDU MÁCHAT BPRDEL A HURÁ DOMŮ NA GAUČ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Hezký ač upršený den.... v sobotu se holky pěkně sešly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Caute decka. Jak je pri nedeli??? Nam se tady po vcerejsku vyjasnilo a je fakt hezky. Prijemne fouka. Ty jo Rubi copak je to za fabuli???? pokud takove neco chces realizovat, nezapomen ze musi nekde proudit vzduch na IC!!! RS naraznik je v tomhle jeste horsi nez ten origo.. :) Aha tak tohle jsi myslel tim jestli to maj na htp a ne na tdi bo by ho poravili. To me vubec nenapadlo. Diky Zdendo!!!! A kdyby se preslo z IC na FMIC tak by problem nebyl???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Dobrý večer. Dnešní počasí je pěkně na ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Brej večír :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Tady je ale mrtvo Rubi: hezké modré holky Ale ta tvoje je hezčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 dnešní výlet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 To uz byla Floora ?? Toto mi dneska doslo na mail.¨¨ Bade,ja si jeden ten znack vemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Tak mě popadla blondakova mycí mánie, ale udělal jsem jenom motorák, zbytek nemá cenu ted v tom marasu :) Maro : OK neni problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Bade jak psi kule! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Tady je ale mrtvo Rubi: hezké modré holky Ale ta tvoje je hezčí :) Děkuji, to jsem doufala, že uznáte Bublinu jako větší krasavici... ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 ještě v té druhé jezdí takovej namachrovanej týpek ? nebo už to má nového majitele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Bry večer :) Bade ten vyleštěný motor je z krtka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 ještě v té druhé jezdí takovej namachrovanej týpek ? nebo už to má nového majitele :) Jestli to je otazka na mě, tak v té fabuli jezdí ko... Takže asi pořad ten samy namachrovaný týpek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Jestli to je otazka na mě, tak v té fabuli jezdí ko... :) Takže asi pořad ten samy namachrovaný týpek hehe tak to sedí, bydlel vedle mě, je to fabia junior 1,0 MPi pak to krutě voplastoval a jezdil do posilky, mazeček :D :D Bry večer Bade ten vyleštěný motor je z krtka? Krtek je šedej :) a tady chybí foukatko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 hehe tak to sedí, bydlel vedle mě, je to fabia junior 1,0 MPi :) pak to krutě voplastoval a jezdil do posilky, mazeček Ja hlavně vím že je to blbeček co mlatí rad ženské... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 A ja chtel jen napsat ze je to grandiozni cura. a poradny tuzingar.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 Ja hlavně vím že je to blbeček co mlatí rad ženské... On bydli vedle vas Rubi nebo kde jste se tak zaparkovali :) Ta jeho vypada i mnesi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 On bydli vedle vas Rubi nebo kde jste se tak zaparkovali Ta jeho vypada i mnesi Bohužel bydli v jednom baraku co moje sestřenka.... :) A maš pravdu, mě se taky zda opticky menší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 dyť Bady píše JUNIOR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.