Neználek Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Dobrý večer všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Brej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobre rano vsem ja volno do ctvrtka a co vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Zdravim vsechny, koukam, ze OktaviaClub ma v Havirove a okoli silne zastoupeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobre ranko. Jsem si chtel dneska udelat super snidani a spalil jsem si ji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Čus ....už se otepluje........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobre ranko.Jsem si chtel dneska udelat super snidani a spalil jsem si ji :D snad jsi nespálil smažák :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Kajo,to ne :lool: Tak hluboce jsem jeste neklesnu abych snidal smazak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobré dopoledne, já jsem měl dnes good snídaňku.....koblížek, kávička. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Noi to ja jsem mel taky dobrou snidani,buchtu a kavu ;) V Orlove zas zacalo prset ale jen slabe :lool: Chtel jsem delat osvetleni klicek ale pocasi mi moc nepreje ale ja to stejne udelam,treba jindy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobré dopoledne, já jsem měl dnes good snídaňku.....koblížek, kávička. :lool: Ty robis ?? Noi to ja jsem mel taky dobrou snidani,buchtu a kavu ;) V Orlove zas zacalo prset ale jen slabe :D Chtel jsem delat osvetleni klicek ale pocasi mi moc nepreje ;) ale ja to stejne udelam,treba jindy Tak to delej v garazi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 robí se snad všade ni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 tady se nerobi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Bre ráno :D tak dnes paťulínek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Bre ráno :D tak dnes paťulínek :lool: Kdyz mas teda patek tak kdy mas utery at vime kdy mame prijet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dneska se náhodou pracuje i v Těšíně :-) Dneska jsem měla na oběd marošáka a byl dobrý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 (upraveno) Ja jsem dnes mel taky marosaka. :lool: Kdo dalsi ? Co Maros? Upraveno Červenec 4, 2011 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Tak to delej v garazi biggrin.gif Nemam garaz,jen u babky a tam se mi ted nechce :-) udelam to jindy,jeste kupim ty cudle kdyby se nahodou zlomil coz se zlomi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Blondakxxx - tak zitra to plati?Napis mi na mobil pak teda v kolik hej?Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Kdyz mas teda patek tak kdy mas utery at vime kdy mame prijet? Já mám jen pondělí středa a pátek a hlavně weeeeekend :D Kuwa to počasí mě sere, doufám že se zítra vyčasí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Ja jsem dnes mel taky marosaka. ;) Kdo dalsi ? Co Maros? Csss.. neopič se Já mám jenpondělí středa a pátek a hlavně weeeeekend :D Kuwa to počasí mě sere, doufám že se zítra vyčasí :lool: No tak to už teď vůbec nechápu, máme přijít ve středu nebo v pátek anebo v sobotu když máš dneska pátek?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dyť nejsi blondýnka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Ja jsem dnes mel taky marosaka. :lool: Kdo dalsi ? Co Maros? Mne serete. Vseci smazaky a ja na spagetach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Kdyby jsi se neflakal doma a chodil do rachoty nemel by jsi ty italske sracky. :lool: Csss.. neopič se :D No tak to už teď vůbec nechápu, máme přijít ve středu nebo v pátek anebo v sobotu když máš dneska pátek?? ja to vidim tak na cervenec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Tak dneska vybroušení planžety u f.Twardzik v karvine 7 jen 200 kč.Asi nejlevnější .Planžetu jsem měl svoji ,ale nesmí byt čina.....jinak spokojenost......v karvinském Tescu chtěli za to samé 500 kč.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Kdyby jsi se neflakal doma a chodil do rachoty nemel by jsi ty italske sracky. :lool: ja to vidim tak na cervenec! ja na ne mel chut,jinak bych si je nedal.....ale smazacek,bramborova kase a kofola .... to by byla jina mnamka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Csss.. neopič se :lool: No tak to už teď vůbec nechápu, máme přijít ve středu nebo v pátek anebo v sobotu když máš dneska pátek?? :D jasně že zitra vše nachystáno a kdyby jste někdo chtěl tel.čislo tak vam ho pošlu. Kdyby něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobrý podvečer všem ;) Woody už se těším asi zkrátím šichtu :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobrý podvečer všem ;) Woody už se těším asi zkrátím šichtu :lool: :D Dobrý nápad ;) v kolik to tak vidíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dobrý nápad :D v kolik to tak vidíte? Dohodneme se v rachotě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.