Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak taky jedna o čichu:Přijde paní do Seznamky a říká:"Chtěla bych se seznámit s mužem, ale mám jeden problém, po souloži jsem strašně cítit...."Majitel Seznamky zalistuje a odpoví:"Žádný problém, máme tady jednoho zájemce o seznámení, který ztratil čich, takže by vám to mohlo klapat!"A stalo se! Po prvním intimním kontaktu se uspokojená žena ptá:"Miláčku, necítíš něco?"Muž odpoví:"Ne, nic necítím, ale musí tu být hrozný smrad, protože mi strašně slzí oči!" :palec:

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři

Princes + Maroš: Ve Frýdku na čtyřproudovce, sem jela prý 95 v 70tce.. No mi se to nezdálo tolik.. A body mi 3 vzali a nesmím půl roku takový přestupek zas udělat jinak ... A to ještě můžu být ráda, že nic nešili do sjetých gum nebo černých oken..

lepší maš udělat svátek, tam jsou větší příplatky :palec:

Díky za tip!! :palec:

Odkaz ke komentáři
Princes + Maroš: Ve Frýdku na čtyřproudovce, sem jela prý 95 v 70tce.. No mi se to nezdálo tolik.. A body mi 3 vzali a nesmím půl roku takový přestupek zas udělat jinak ... A to ještě můžu být ráda, že nic nešili do sjetých gum nebo černých oken..

Díky za tip!! :palec:

nj mela by jsis poridit detektor radaru, me dnes 3x zachranil :-)))

Odkaz ke komentáři
Brej den :smich:

Pár členů se rozhodlo,že uspořádáme podzimní srázek v Autokempu Frenštát pod Radhoštěm spojený se sportem,pokecem a grilováním 10 a 11.9.2011.

Kdo by se chtěl přijed,pošle mi SZ.Je to zatím info,zbytek se upřesní,prosím Janka,nebo někoho ať to tu vyvěsí,večer to vhodím na octaviaclub

Dobrý nic moc slunečný den :palec:... princess kdyby se ti ty svetla nelibila tak je od tebe koupim :palec: jinak bohuzel srazu se nezucastnim jak jsi jsem v chorvatsku s mladou na dovolene...

Odkaz ke komentáři

Nazdar lidi :smich:

MAJORAK - Ok vecer hodim fotky jak to vypada na aute,pokud by se mi nelibili a nemohl bych tomu prijit na chut tak jsi jako prvni a pokud je porad budes chtit tak jsou tvoje :palec: Nejsou ale uplne cerne jak tady nekdo prodaval za 3tis ale jsou kourove takze lepsi vyditelnost a peknejsi design aspon to nebudou tak hrotit policajti :palec: Vsak uvidis jednu fotku jsem tu uz dal jak vypadali jak jsem je kupoval

MAJORAK - Jinak uzivejte si dovolenou me to ceka za necele 2 tydny :lool:

Odkaz ke komentáři

Zdravím......... B)

Vectom...to máš dobrý,ale já jsem lepší :lol: zítra ranní a pak týden volna ;)

No neboj..já mám 3 dny volna pak 3 dny do práce pak 3 dny volna zas 3 dny do prace a potom tyden dovolené....... :palec:

Dobré odpoledne všem ;)

Tak že taky ještě tři dny v rachotě :) a v sobotu o5 na ryby na Liptovskou Maru :palec: , ale tentokrát na 35 dní :o .To bude paráda :lool: vyjiždíme v sobotu 30.7 a vrácím se 4.9 už se nemůžu dočkat :smich:

No to je hnus 35 dní.......nebude se ti styskat po nás....... :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...