carlos Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Brej večer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Dobrý vecer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 PROBÍHÁ INSTALACE LÉTA .... █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ Průběh instalace: 44% ... instalace neúspěšná ..... Chyba 404: roční období nenalezeno. Roční období, které hledáte, mohlo být vymazáno, přejmenováno nebo je dočasně nedostupné. Zkuste znovu za rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 už mě to smolí, dneska zaplacený last-minute a tradá v sobotu na 12dní za teplem..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Zítra už bude pěkně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Kaproš - Jo jasne,tak ted uz budes vedet aj ja,jo je to stejne oznaceni barvy :-) flamenco :) Tak priste :) Jo me se moc libi to auto a jeste bude :D Vsiml sis kol?Jak ne tak tady prikladam BadyS - No pekne Martas :D Jinak vsem ahooooj!Uz vás zdravím jako novomanžel :P Hodim pak nejake fotky zitra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 už mě to smolí, dneska zaplacený last-minute a tradá v sobotu na 12dní za teplem..... Dneska zastavuji vodu a pouštím sluníčko,aby nám Mirek nezmrzl na rybách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Dobré ráno, no vypadá to, že by snad už pršet dneska nemuselo.. jdu to oslavit snídaní. už mě to smolí, dneska zaplacený last-minute a tradá v sobotu na 12dní za teplem..... Kam to bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Dobre ranko....... ;) Má byt pěkně,ale na jak dlouho.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 zdravim ve spolek. Trochu slunka a hospoda prazdna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Dneska malá změna........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Vectom - Vypada to dobre,vidis to jinak nemas vubec zac ;) Tak tady par fotek auta jak bylo udelane na svatbu a moje nevesta,tak se kochejte a podotykam ze je jen moje :D uz navzdy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Zdarec, Hobliku ty jsi uz octavku prodal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj, Deko : ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 (upraveno) Dobrý večer... Ty jo chvili tady clovek neni a uz se dejou veci... Molik prodany, Deko ma nabourane auticko, mame noveho ženáče hm člověk se nestačí divit.... Ale tak co změny musejí byt... Hlavně Vás všechny zdravím z prosluněného Španělska :-). Jinak Tady pár fotek z posledního focení Bedrunky Upraveno Srpen 2, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj, Deko : ano Kupil nekdo z fora nebo okoli ? Dneska malá změna........... ;) Vetcom ,mas to umyte :D :lool: Vectom - Vypada to dobre,vidis to jinak nemas vubec zac :lool: Tak tady par fotek auta jak bylo udelane na svatbu a moje nevesta,tak se kochejte a podotykam ze je jen moje uz navzdy! Princes ,mas to ale nalestene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Maros : kupodivu ne ale myslim ze si najde cestu k nam casem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 ja jen zda ho treba obcas nepotkam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 (upraveno) Hobliku a ja dneska na to mavam a pak poradne cumim a ;) Vypadal jsem jak blb. Jinak jsem molika potkal ve Frydlante. Upraveno Srpen 2, 2011 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 haha :)no maval jsi na noveho majitele:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 marosh - Diky,snazil jsem se,musi pekne vypadat kdyz mi vezlo mou manzelku ted uz Majorak - pekny fotky a zdravim do Spanelska ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Dobrý večer, to jsou teda změny.. Majorak: pěkné fotos. Hoď tu něco i z toho Španělska.. Princes: nevěsta pěkná, apropo neměl by ses věnovat novomanželce neboco se to po svatbě dělá a né vysedávat na fóru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj Tak už máš po svatbě, tak už nemusí, už to má posichrované Dnes bylo konečně zase na chvíli léto, ale zítra to moc nevypadá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Dobré ránko, ale dneska bude léto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Ránko Zatím to tak vypadá, snad to vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Verush - Jo,jasne,ja jen tu dal fotky a hned jsem se ji venoval nebopj,manzelka ti vzkazuje ze si to napsala spravne a ze bych se ji mel venovat Lancelot - Jo moc diky Jinak diky vsem! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Kam to bude? ostrov Kos :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Tak uz je zas pekne venku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.