maros Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Tu je mrtvo,jako by byla noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Dobre rano z domova. Pred chvili jsem dorazil a uz lezim v posteli. Bohuzel je prazdna. Rubi je na tom vylete ve Svedsku a vubec se s ni neuvidim. Az v zari. Co ten sraz v tu sobotu? Bude neco?! Rad bych vas videl. Tak pak hodte echo. Jdu se natahnout tak do devate a pak hura na zarizovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Dobré ráno, tak tu máme zase páteček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Tak tak, dobré ráno..... pouklízet, podlubat a pomalu zahájit stav relaxace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Dobré dopoledne při kafíčku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Dobre dopoledne. Tak uz jsem vzhuru, vubec se mi nechtelo, jeste bych spal ale je treba neco delat. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Tak tak, žádná flákačka při pátečku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 ty woe v Primusu je stávka? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 A ja budu asi muset menit servomotorky na topeni v Bubline ;) Vymena ovladace topeni nepomohla..... Grrrr!!! Zas budu muset rozebrat pulku palubovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 posilam pozdrav z Praglu. Slunko tu sviti a je teplo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Pěkny den..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Tak ja uz mam pustenou treti pracku, rozebranou pulku palubovky od Bubliny a ted si jdu dat sprchu. Pak kouknu na tu servoklapku, vyskakuje jeste chyba na klepce ovladani teploty. Ale ta je hooodne blbe schovana. To pude dolu cely prostredek palubky!!!! Ach jo..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Maroš: co v Práglu? Kube : a Rubi co bude dělat ve Švédsku do září? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Kube kdy jdeš na ty sloupky..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 (upraveno) Verush Rubi se vraci ve ctvrtek rano ale to uz ja zas budu pryc a ja se vratim az v zari ;) Romane to ted fakt nevim a ani to neresim. :D Upraveno Srpen 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Maroš: co v Práglu? byli jsem juknout na mergla - Artrose a asi pribude druhy do kamosove flotily. Jen treba sehnat jeste naves. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Marosu nema ten tvuj kamos toho mergla v kombinaci s modrou a naves ma plachtu s oranzovym naraznikem? A oznaceni firmy ma vzadu na kabine??? Jinak hezky vecer preji. Bude se zitra konat nejaky ten srazek nebo ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Kubo,je s modrou ale ten plesty kluk co s tim jezdi je jeho kamos - asi, poku si myslim o kom se bavime a jeho naves si uz nepamatuju. Ted z karvinska tu budou tri v teto kombinaci. Kamos ma firmu na dverich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Potkal jsem ve stredu okolo 19h jeden bilo modry kousek s plachtou nad Petrovicema smer Drazdany, mel ostravske spz a delal na me ty ty ty kdyz jsem ho z kopce bral asi kilem :( Nejak me tech 22tun potlacilo :) Halekal jsem na nej do CB ale nic. Byl tam taky simpaticky starsi chlap. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Tak u kamose jezdi takovy dlouhovlasy asi 40 a ten jeho kamos je plesaty a trosku namakany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Zdarec :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Cau Tome. Bando ptam se naposled. Podnika se zitra neco??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Dobre ranko. Kubo,to me take zajima zda je dneska neco ale jdu za chvili do prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Guten Morgen :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Bre rano, co se týče toho srazu, tak bych to zrušil, zatím jsme jen 3 :) , nějak nám to tady upadá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Hej vy jste ale fakt.... No jsem se na vas tesil. Tak nic no. Skoda. Tak ja se jdu navstevovat nekam jinam. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Dajo vítej :( Jinač čaues kamarádi :) Koukám,že se tady domlouvá nějaký mini pokec,,tak co třeba se nakonec srazit ? dneska by to šlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dajos Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Čaute oktaváci. Jsem kousek od Havířova a chtěl bych se stát členem Havířovského Expressu. Našlo by se tady volné místo ? :( Čau Jero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Hej ted uz mate smolika. Jsem si uz nasel jiny program. Takze sorry. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.