Janek250 Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 dekuju vam vsem pratele za prani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Zdravím....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Neni zac,jinak vsechny zdravim o vikendu konecne nalestim vuz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 bude chcat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Custe prdi. Tak olej vymenen a uz jsem v Praze a cekam na kolegu a valime dal smer Nemecko. Ani se mi moc nechtelo z domu. Bylo fajne. Uz abych zas jel domu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Neni zac,jinak vsechny zdravim o vikendu konecne nalestim vuz Ty to pořád nějak často leštíš........pozor na barvu....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Dobrý večer všem ;) Tak termostat vyměněn ale problém přetrvává asi to bude ta horší varianta,těsnění pod hlavou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Vectom - Ne prave ze ne,ja to mam ted jak prase,musim to umyt,no snad neude chcat no,co ty jedes ted v nedeli k shopinu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Miro,kolik stal a mas origo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Nazdar Havexaci, na oslave padl navrh na druhy rocnik LaserGame. Takze kdo ma zajem, 28.10. v patek (statni svatek) od 14:00 by jsme opet zablbli je treba posbirat min. 6 lidi, ale verim ze to nebude problem ;) vice info zde www.lasergameostrava.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Ja bych jel. Kuba tu bude ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Brej večír :) jeden na noc: "Pomoooc, topím se!" křičí děvče z vody. "A souložit umíš?" volá na ni rybář ze břehu. "Umím, jasně že umím!" "No vidíš, a je ti to hovno platný. Plavat ses měla naučit!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Caute z nemecka. Tak uz jsem zabydleny. Ted si delam svacinku a pak budu rozestavovat 7.1 repro po kabine Uz se tesim jak to bude hrat Marosu jo prave ze tu budu tak se ten srazek organizuje. Vyvesuje to Petinka protoze ma lepsi pristup. Kazdopadne ja s Rubi jedem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Dobré odpoledne všem ;) Tak toho bych se zůčastnil a pak večeře ve dvoře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Bry den, tak na veču by jsme se taky stavili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Ani jako loni. Prvne pokec na parkingu, kukacka na auticka, pak par her lasergame a pak posezeni ve Dvore. A jinak s kolegou jsme dokoncili instalaci 7.1 repro a je to fakt masaz pro sluch. Jupiii Ted mi tady hroujou Kabati-Corida a fakt :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Woody a vezmes ukazat Kubistu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Caute z nemecka. Tak uz jsem zabydleny. Ted si delam svacinku a pak budu rozestavovat 7.1 repro po kabine Uz se tesim jak to bude hrat Marosu jo prave ze tu budu tak se ten srazek organizuje. Vyvesuje to Petinka protoze ma lepsi pristup. Kazdopadne ja s Rubi jedem ;) Super,to jsem rad ze tu budes. Ja bych take dorazil polejzrovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Tak to je fajn, to uz je nas na hru 6. Ja s Rubi, Janek s Petinkou, Neznalek, Maros. Kdo dal??? Nevahejte :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Kubo,dneska jeste stojis ze netujes ? Kolik tam stoji ten net v NSR ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Kubo pokud bude malý OK, tak to bude jeho první sraz ;) Kubo pokud bude malý OK, tak to bude jeho první sraz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Tak to by bylo uplne nejlepsi!!!! Ale samozrejme musi byt vsechno v nejlepsim poradku MArosu dneska jeste stojim. Ale rano uz jedu smer Marsei. Net tady stoji 40e usb klic, 10e karta a pak 15e na mesic. A celkem slusna rychlost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 tak mesicni cena v pohode....hlavne ze jsi online ze svetem B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Zdravim........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Dobrý večer všem ;) Vaše tipy na fotbálek :o pánové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Dobre ranko pratele. Kdyz mi zvonil budik v 3:30h tak jsem si myslel,ze si dela prdel ale on ne..... Takze ted uz nakladam. Probehla ranni koupel, kaficko uvareno a jen co me soudruzi z NDR nalozi tak trada na jih Francie. Snad tam bude tepleji a pekneji nez tady. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 szerokiej drogi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Marosu diky. Pro dnesek mame asi tu nejhorsi cast(nemecko) za sebou. Ted delame druhou pauzu na francouzkych hranicich a pak jeste asi 2h na Mulhouse. A tam velka pauza. A zitra uz jen Francie B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Brej den :) Verush fšecko nej k svátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Verush taky vse nej k svatku preji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.