pitrys76 Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj lidi,,zdar Woody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Bre rano :) zdar pitrys, přijedeš na pokec? Viz výše ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Pěkné ranko...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Krasne rano,ja po nocni a valim spat,kanystry odeslany na naplneni nafty a muze se zas jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Krasne rano,ja po nocni a valim spat,kanystry odeslany na naplneni nafty a muze se zas jezdit Kde to odesíláš...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Krasne rano pratele. Tak ja si vcera nabehl. Prijel jsem o hromadu hodin driv tak jsem od sefa rovnou vyfasoval dalsi praci.... :( Takze vas ted zdravim z Prazske Ruzyne. Ta cesta byla fakt silena!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Krasne rano pratele. Tak ja si vcera nabehl. Prijel jsem o hromadu hodin driv tak jsem od sefa rovnou vyfasoval dalsi praci.... :( Takze vas ted zdravim z Prazske Ruzyne. Ta cesta byla fakt silena!!! Znáš ...máš pořád málo...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Dobré odpoledne všem ;) Taky mám rád penízky <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Ale me se plat nehybe kdyz vic jezdim. Kdybych ty tri tydny co jsem v praci prostal tak mam porad stejne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 penize kazi charakter :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Vectom - Odesilam je pony expresem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 to ja ti dodam take kandak a muzes posilat o jeden vic :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Dobry vecer ve spolek :-) Tak ja si dneska odpoledne udelal cas na Bedrunku a neco noveho jsme na ni se svagrem a kamaradem namontili k tomu jsme si v pohodicce a klidecku dali pivecko a prace nam sla od ruky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Ahojte, Neznalek: mám se fajně:) a jak se máš ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Majorak - Cos tam daval RS naraznik si mel ne?fotka je rozmazana tak presne nevim :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Zdravím....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Dobré odpoledne všem ;) Verush jde to ale dře to B) Majorák dělá asi přípravu na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Vectom - Odesilam je pony expresem Kdy se mám stavit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Caute bando. DNeska jsem nasranej jak hovado. Cely den sedim na riti v servise a oni to stejne nestihli. Alespon mi dali auto ven abych nemusel spat pred servisem jak bezdak!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Caute bando. DNeska jsem nasranej jak hovado. Cely den sedim na riti v servise a oni to stejne nestihli. Alespon mi dali auto ven abych nemusel spat pred servisem jak bezdak!!!!!!!!! Je to banda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 (upraveno) Vychodni nemci!!!!!!! CO bys chtel.... Cest Carlosi. Dame ?? A porad nic noveho?? Ty vis co ;) Upraveno Říjen 13, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Kube - to jako fakt?Tak to je dobrej maras,to verim ze musis byt nasranej ja bych byl kurevsky Vectom - nezlob se to nepujde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 (upraveno) Dnes jsem byl na obědě se svou manželkou, já si dal steak a ona jako vždy salát. Když jsem si ukrojil první sousto z toho lahodně vypadajícího kusu masa, podívala se na mě a řekla: "Užíváš si svoje jídlo ty vrahu?!". Achjo...můžu s ní aspoň jednou někam jít, aniž by mi vyčítala že sem ji zastřelil matku? Upraveno Říjen 13, 2011 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Miro zase narváno :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 tak co moturek, šlape to mirku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Miro zase narváno :o ? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Je to v prd... odešlo těsnění pod hlavou ,tak že příští sobotu nebo neděli to znova budeme rozdělávat .Jo když se daří tak se daří Taky půjdu spinkat tak dobrou noc všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Caute bando. DNeska jsem nasranej jak hovado. Cely den sedim na riti v servise a oni to stejne nestihli. Alespon mi dali auto ven abych nemusel spat pred servisem jak bezdak!!!!!!!!! co s nim mas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 (upraveno) Princes: JO to jako fakt. Polopate jsem jim musel vysvetlit ze nemam kde spat kdyz mi auto nedaji. Tak mi ho milostive dali ven ale durazne me prosili abych nikam nejezdil. Rano zas prijdou, vzbudi me a ja zas budu cely den sedet na zidli a cucet na 10minutove video co se porad opakuje. Marosu: To kdybych vedel. Puvodne me sem sef poslal s kolegovym navesem co mu zdraha silene vzduch a me ze prej budou menit olej v prevodovce. Tak jsem je rano jeste poprosil at mi vymazou tu hromadu servisu co mi vyskakuje kdyz zapnu klicek a oni prisli na to ze mam v hajzlu desky na celem koni. A neco s vysousecema. Sedel jsem v hale 8h a az vecer jsem se to dozvedel. A buh vi jak to bude vypadat zitra.... Ale sef jim napsal ze v sobotu v 5h musim byt pojizdny. A curak sef pocita s tim,ze ted v podstate tocim pauzu bo mam kartu venku. Takze tu budu zas zitra sedet jak ocas cely den treba a v sobotu v noci pofrcim nekam do prdele!!!! Kreten jeden vymastenej!!! Upraveno Říjen 13, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 dobre rano vsem,ja po nocni a pujdu spat co rikate,mam dilema chci si koupit brzdy komplet predek a zadek bud BREMBO nebo ATE co byste vybrali u ATE ta nejvyssi kvalita za cenu 8tis a u bremba stredni kvalita nebo nazev Brembo MAX drazkove za cenu taky 8 tis co vy nato?Co si mam vybrat?Diky Kube - Tak to je mi te fakt lito,snad to utece a pojedes uz domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.