BadyS Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 já bych si koupil originály 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Badys - Originaly jsou ATE akorad je tam logo skoda,ted je mam taky ty ATE a najel jsem 40tis na nich a sjete :( tak jsem chtel skusit jine treba BREMBO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Caute. Tak ja jsem se probudil pred hodkou a ted cekam v aute az si ho zas veznou a budou se v tom hrabat az do vecera. Uz se moooc tesim. Princes: Ja budu v praci az do konce mesice. Pak pojedu domu. A ohledne tech brzd. Ja treba pouzivam Zimmermany a jsem spokojeny. Zalezi jak jezdis. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Caute bando. DNeska jsem nasranej jak hovado. Cely den sedim na riti v servise a oni to stejne nestihli. Alespon mi dali auto ven abych nemusel spat pred servisem jak bezdak!!!!!!!!! tak to by se ti u nas nestalo :D na vecer bych ti pujcil spacak a lahev slivky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Jak te znam tak by jsi ji vychlastal se mnou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 jj.mas recht 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 to zase navymysleli blbiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Petule to se dalo cekat. A presne ty problemy ze se to tam bude mlatit z prava do leva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Chlapec se beznadějně zamiluje do dívky, chce ji vyznat lásku a ona se ho zeptá: "Máš 2 Mercedesy?", on "Ne.", ona "Máš 2patrovou vilu?", on Ne, ona "Tak to naše láska nemá budoucnost". Chlapec příjde smutný domů, svěří se otcovi a on "Tak prodej Lamborghini a Ferrari, kup si 2 Mercedesy, ale myslím, že je pěkná volovina bourat kvůli nějaký krávě 2 patra u baráku.." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 jj.mas recht Tak az budeme delat ty klouby na aute tak ja vezmu lahev :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Petule dobry ftipek :P Rostiku myslim,ze by toho Marena pak moc neudelal :lool: Hej decka premyslim nad zimakama. Na cem jezdite vy? Ja mel ted Kleber a byly dobre ale nasel jsem za hezkou cenu Bridgestone. Bracha ma Goodyer UG7. Poradte. Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Zdarec...... Princes dělal jsem si srandu...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Kubo,ja mam UG7 + a myslim ze pohoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Petule dobry ftipek :P Rostiku myslim,ze by toho Marena pak moc neudelal :lool: Hej decka premyslim nad zimakama. Na cem jezdite vy? Ja mel ted Kleber a byly dobre ale nasel jsem za hezkou cenu Bridgestone. Bracha ma Goodyer UG7. Poradte. Dik. Ja jsem měk kdysi na kole ...galuzky......a taky spokojenost....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 jak jsou penize muzes kupovat gumy vesele ale ted je fakt problem neco sehnat.defakto jsou uz jen ty nedrahsi. ja si na letosni zimu objednal PneuVranik s křemikem.205/55-16 minuly rok jsme jich dost prodali a lidi si je pochvaluji.ja stejne najezdim houby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 (upraveno) ja je kdysi mel na Zigulu a myslim ze take bez problemu. Upraveno Říjen 14, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Kube - Tak to je mi lito,snad budes pres Vanoce doma,neboj ten mesic utece,budem na tebe myslet a psat si s tebou diky za tip tech brzd asi koupim ATe tu nej kvalitu jazdim normalne ne brzda plyn ale tak normalne kolem 90km/h tak uvidime jak vydrzi Vectom - Ne v poho vsak ja vim beru to,kdybych mohl tak vis ze neni problem Kube - Co se tyce zimnich tak ja mam MICHELINY a jsem spokojeny,ani se moc nesjizdi a dobre drzi,valil jsem na dalnici v rychlem pruhu ve vanici 120km/h na tempomat a auto se nehlo byl jsem prekvapenej jak jsou dobre jinak jsem vzdy mel protektory na SEATU a ted na oktavu nebudu davat protektory no ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Dobrý večer všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 A dobré ráno všem ;) A nikdo nikde :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 No synci zajimave. Jinak vas zdravim z pulky nemecka, zrovna delame pauzu u Wurzburgu. Pak pokrasujeme smer Karshure a Francie. Jedeme celkem tri auta tak je prca. K tem gumam. Asi zkusim ty Bridgestonu Blizak LM30. Vypadaji slusne a maji dost drazek na odvod vody a myslim,ze by na ty moje dalnicni tempa mohly byt idealni. A nekde v horach by to zas mel pobrat Haldex Hej Miro ja tu sem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Kubo tak se drž :) Já používám Dunlop D3 a spokojenost B) Já teť nejezdím chodím do práce s Roťikem a čekám na příští sobotu a to uděláme s Marošem to těsnění pod hlavou . Ale já do té doby musím vyměnít olejovou vanu a to podělané těsnění na olejovém chladičí(vyměníku tepla)jestli ho seženu udajně pasuje ze Superba 2,8 ale čekám na potvrzení že je to možné zaměnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Caute,tak ja uz mam po skoleni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Tak to bude příští sobotu paráda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 V roce 2036 byla vyslána první cikánská posádka do vesmíru. A to bylo naposledy, kdy byl spatřen Velký a Malý vůz. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Zdravím pří víkendu...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Taky hezky vikend,jdem ke kamosovi na kolaudacku bytu,uz se tesim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Taky hezky vikend,jdem ke kamosovi na kolaudacku bytu,uz se tesim :D Opatrně........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Tak u nas dneska na dedine bylo smutno :( a rusno . Sam vojak a policajti to tu ridili. Byl tu i min. Vondra. Mel pohreb ten vojak (brachuv kamos a ja ho take znal) co ho strelili na misi.Lezel 90 dnu na pristojich a umrel v Olomouci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti-domaci/161059/pohreb-hrdiny-z-afghanistanu-adriana-wernera-32-vojenske-pocty-a-slzy-rodiny.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Tak to ti Maroši nezávidím,a páni se přišli zviditelnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.