Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dnes jsem byl na obědě se svou manželkou, já si dal steak a ona jako vždy salát. Když jsem si ukrojil první sousto z toho lahodně vypadajícího kusu masa, podívala se na mě a řekla: "Užíváš si svoje jídlo ty vrahu?!". Achjo...můžu s ní aspoň jednou někam jít, aniž by mi vyčítala že sem ji zastřelil matku?

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři

Princes: JO to jako fakt. Polopate jsem jim musel vysvetlit ze nemam kde spat kdyz mi auto nedaji. Tak mi ho milostive dali ven ale durazne me prosili abych nikam nejezdil. Rano zas prijdou, vzbudi me a ja zas budu cely den sedet na zidli a cucet na 10minutove video co se porad opakuje.

Marosu: To kdybych vedel. Puvodne me sem sef poslal s kolegovym navesem co mu zdraha silene vzduch a me ze prej budou menit olej v prevodovce. Tak jsem je rano jeste poprosil at mi vymazou tu hromadu servisu co mi vyskakuje kdyz zapnu klicek a oni prisli na to ze mam v hajzlu desky na celem koni. A neco s vysousecema. Sedel jsem v hale 8h a az vecer jsem se to dozvedel. A buh vi jak to bude vypadat zitra.... Ale sef jim napsal ze v sobotu v 5h musim byt pojizdny. A curak sef pocita s tim,ze ted v podstate tocim pauzu bo mam kartu venku. Takze tu budu zas zitra sedet jak ocas cely den treba a v sobotu v noci pofrcim nekam do prdele!!!! Kreten jeden vymastenej!!!

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

dobre rano vsem,ja po nocni a pujdu spat co rikate,mam dilema chci si koupit brzdy komplet predek a zadek bud BREMBO nebo ATE co byste vybrali u ATE ta nejvyssi kvalita za cenu 8tis a u bremba stredni kvalita nebo nazev Brembo MAX drazkove za cenu taky 8 tis co vy nato?Co si mam vybrat?Diky :palec:

Kube - Tak to je mi te fakt lito,snad to utece a pojedes uz domu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...