Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ale je. Karta do tacha i profesak se vazou na ridicak. Zkratili o rok vymenu ridicaku. Misto 2013 s profesakem ho musim vymenit uz v prosinci 2012. Kaztu mam v unoru. Mel jsem udelat jen kartu. Profesak mi sice daji hned ale jen do 2013. Tam mu vyprsi 5let a budu mit pet razitek za skoleni a daji mi novy zas na 5let. Karta je taky na 5let. No proste je to na hovno a tahaji z nas jen prachy!!!

Odkaz ke komentáři

Caute z Havirova. Tak zrovna jeste furt sedime u holice, ja se nechal pristrihnout a Rubi si nechava delat trvalou :) Pri cekani jsem si skocil na urad poptat co a jak s tema kartama a ridicakem a ve finale to dopadlo fajne: zaplatil jsem jen kartu ridice a ridicak s profesakem mi vymeni gratis. Ridicak v ramci povine vybavy a profesak v zavislosti na ridicaku. Takze super!!! Zaplatil jsem jen 700kc kartu a 125kc fotaka. A po svatcich uz budou hotove ;) jupi :palec:

Odkaz ke komentáři

Caute z Havirova. Tak zrovna jeste furt sedime u holice, ja se nechal pristrihnout a Rubi si nechava delat trvalou :) Pri cekani jsem si skocil na urad poptat co a jak s tema kartama a ridicakem a ve finale to dopadlo fajne: zaplatil jsem jen kartu ridice a ridicak s profesakem mi vymeni gratis. Ridicak v ramci povine vybavy a profesak v zavislosti na ridicaku. Takze super!!! Zaplatil jsem jen 700kc kartu a 125kc fotaka. A po svatcich uz budou hotove ;) jupi :palec:

Kube normálně do hola.......a potom dej foto na forum........palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...