Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Taky pěkný den.......palec.gif

Princes nejel jsi dneska kolem 7.hod přes Petřvald.....cool.gif

Myslis rano kolem 7 hod? Ne ani rano,to jsem uz od 6 hod v praci a vecer taky ne,musel to byt nekdo jinej :palec: ale nikdo jinej nemam predelane v moji barve na RS facelift tady :wallbash:

Zdravím......cool.gif

Jo díky .....trošku jsem popil už včera tak dneska je mi nějak divně....angry.gif

Pomalu s tim pitim :palec: vis co mi udelal tchan v aute :lol:

Jinak Rome vse nej opozdene k narozeninam,at se ti splni vse co si prejes,jo a klidne se opij! :lol: ale at te nikdo neveze ve tvem aute! :D

Odkaz ke komentáři

Caute parto. Ja dorazil domu v 7h. Byl jsem vzhuru od patku 21h. Naspal jsem tak cca 3h kdyz kolega ridil. Dneska jsem zdrimnul na 5h a pak vyrazil za Jankem a Mamkou a pak na zebra s Marenou a Funem. Samozrejme,ze Rubi mi delala celou dobu spolecnost. Bylo moc fajn vsechny videt a uzil jsem si opravdu prijemne odpoledne a vecer. Ted jeste udelat srazek na kafco a pokec s vama a bude to ok. Dodatecne vse nej preji Romanovi. Takze kdy neco podniknem? Doma bych mel byt az do soboty a urcite se budu pohybovat v regionu. A je fajn byt zas doma. Jen me sere,ze neni snih. Letos jeste nemam ani jednu 360ku :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...