Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jinač uvazuju o tom srazu . Mam vplanu zamluvit na nektery domluveny den extrovku v Restauraci na pude v trinci ,kousek od autobusoveho stanoviste...

Pak muzem pripadne pokracovat nekde jinde ;))

Ale stíhám, hlídám jen kdy budete mít další akci, abych se taky stavil :D . Tak mě jen napadlo, v Bohumíně chodíme do Ria na bowling, to by byla akcička co? Si jen tak pohrát s koulema :palec:

Kuci pro oba, napady jsou to dobre, ale ani jeden z podniku neznam. Vejde se tam ta nase partia? Jak dlouho dopredu by se musela delat rezervace pro tak velkou skupinu? Vzali by jste si to doufam pod patronat?! Napiste nejake detaily a Vase navrhy, hodime to do ankety a nechame tu nasi bandu at rozhodne. Jeste stale ve vzduchu vysi Tropikana nebo Metylovice :D Děláme ty přechody na zimní provoz? Nebo už jste všichni přešli???

Odkaz ke komentáři
Jo JERO slyší Tě všichni, ale nikdo neposlouchá ;) Chvilema lituju toho,ze jsem si neudelal ridicak na autobus,kdyz jsem mel moznost,mohli jsme jezdit jak na "zajezd". Zase na druhou stranu, nescházime se kvuli chlastu, ale kvuli autum a lidem kolem nic, no ne?!

Tj a na zadni okno bychom si dali ceduli POZOR školní výprava.) ...

Pamatuju si jak jsem zacal chodit na forum,ze jsem ram byl hlavne kuvli autum,,fotkam atd ,ale ted uz je to jak rikas spise kvuli lidem ,pokecat ,zasmat se :D ..bylo paradne a priste bude zas :palec:

Odkaz ke komentáři
Kuci pro oba, napady jsou to dobre, ale ani jeden z podniku neznam. Vejde se tam ta nase partia? Jak dlouho dopredu by se musela delat rezervace pro tak velkou skupinu? Vzali by jste si to doufam pod patronat?! Napiste nejake detaily a Vase navrhy, hodime to do ankety a nechame tu nasi bandu at rozhodne. Jeste stale ve vzduchu vysi Tropikana nebo Metylovice :D Děláme ty přechody na zimní provoz? Nebo už jste všichni přešli???

Musim se jeste informovat jak je to tam s tim mistem,pro kolik lidi to je. S rezervaci by nemel byt problem ..dejme tomu tyden do predu ...

Urcite bych to zaridil ,neni problem ,ale jeste uvazuju o jinych mistech : ) ...

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny

Ty motokáry byly pouze navrh na další sraz pokud se chytne neco jineho tak budiz neni to zavazne nic jen bych to spise potrebovat do pristiho tydne tak do pondelka vedet abych to mohl zarezervovat a domluvit se na podrobnostech. Papir jsem vsem rozdal s cislem a emailem takze ted zalezi jen a jen na vas ale bowling je super napad..

Odkaz ke komentáři
Ahoj Jero.Do čeho jdeš?

Mel jsem dneska jet pro VR6tku do Liberce ,ale je to přecijen trosku dal tak jsem tam vyslal znameho co byl v hradci .Rikal ,ze vypada dobre z venci,ale na komplet sjetych 18'' a co se tyce interieru a podvozku nebyl moc nadsen . Tak jsem se na to vyprd,ikdyz me to kapanek mrzi . Si tak rikam,ze mam vazne smulu ,posledni dobou mi malokdy neco vyjde ....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...