Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte, nejprve bych Vám chtěl poděkovat za přivítání :) Já měl z počátku strach, že si mne ani nevšimnete.

Maroši, s tím leštěním bych i uvažoval, ale opravdu nevím jestli by to byl dobrý nápad. Já na svém autě zapoměl vyčistit prahy.....jsem hrozný sklerotik. ( už ve dvaceti letech)

Jinak mohu-li se pochlubit, dneska jsem strávil odpoledne opravou zámku na zadních dveřích (za řidičem) na autě. Asi týden po koupi se mi ty dveře prostě zablokovaly, nešly nijak odemknout a já byl z toho na prášky. Všude jsem četl, že budu muset rozsekat celý tapec + zámek, abych dveře otevřel a to mi bylo samozřejmě líto, tak jsem se to snažil tolerovat. V pátek se mi dveře ale zničehonic otevřely a tak jsem se chopil příležitosti a dneska jsem je rozmontoval, zámek vytáhnul, vyčistil, promazal "wédéčkem", zpátky namontoval (z toho jsem měl největší strach, protože rozebrat umím snad cokoliv, ale dát to zase dohromady to je věc jiná...) a teď jsem zvědav jak dlouho to vydrží. Každopádně mám z toho vážně radost.

Kubo, koukám vykládka, oprava střechy návěsu, kurty, Lipsko....ty jsi řidič profesionál? :blink: :blink: :blink:

Odkaz ke komentáři

No jestli jsem profesional rict nemuzu ale uz se jezdenim nejaky ten patek zivim :lol:

A jeste ti poradim jestli se ti bude chcit tak si v sekci OI-vase Octavia I zaloz vlasni vlakno k auticku a muzes i tam psat sve opravy,upravy, data o autu. Tady si to tak precteme jen my co chodime do tehle hospudky. Skoro kazdy kdo je na foru ma svoje vlakno o aute. Moje treba najdes pres muj podpis, Rubi je moje pritelkyne a taky ma odkaz v podpisu ale ona ma fabuli. Muzes kouknout treba najdes inspiraci nebo reseni problemu. :palec:

Tak uz mam i papiry takze musim valit. Tak se tu zatim mejte bando jedna :pivo:

Odkaz ke komentáři

No jo...založit si vlastní vlákno není vůbec špatný nápad. Děkuji :) Jenomže já tu Octávii takhle koupil, takže se tím chlubit moc nemůžu....ale na vyblbnutí je to dobrý.

Jinak být řidič kamiónu je můj velký sen, proto se ptám. Velký auta se mi strašně líbí od mala a od doby co mám řidičák, tak jsem 100% rozhodnutý, že chci jezdit. I přes ty obrovský negativa co ta práce obnáší a že jich není málo. Asi to mám to taťkovi, on taky jezdí. Za rok už se snad ale dočkám...

Odkaz ke komentáři

Caute z cesty zpatky do Lipska. Musim delat udelat 45min 15km od cile :D

Woody super ta STK a velke gratulace :palec:

Deko tak to teda nezavidim. To musela byt zajimava zkusenost.

Cosby a Ivanko vitejte doma ;)

ScottMitchell: a proc uz nejezdis vnitro??? To muzes pokud vim uz od 18let. Ven az od 21. :huh:

Libore ja tede nevim ale naposled je prodaval JendaT4 i s kabelazi,relaty a ovadanim. Zkus u nej :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...