Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hoj......cool.gif

Dobre rano i tobe Cosby. Dobre rano vsem pratele... Jak tak koukam tak jste toho za mou nepritomnost moc nenapsal... :(

A jeste jsem tu nevidel vyjadreni dalsich clenu ohledne terminu Octaslusu a posezeni. Zajimalo by me zda i ostatnim ten termin vyhovuje? Woody? Cosby? Vectom? Carlos? Drak?

Budu se snažit ..snad mi to vyjde ........palec.gif

Odkaz ke komentáři

DObre rano :D Teda pro me. Jel jsem celou noc,rano se dounavil a prospal jsem cely den. Ted si delam jidlo a do rana budu asi sedet u netu ;)

A vite vy co chcete jet do Vidne,ze to obnasi dalnicni znamky??? :rolleyes:

No a jedini zastupci 4x4 na letosnim Octaslusu by byli od VW a to Neznalek a Verush :lol:

Odkaz ke komentáři

DObre rano :D Teda pro me. Jel jsem celou noc,rano se dounavil a prospal jsem cely den. Ted si delam jidlo a do rana budu asi sedet u netu ;)

A vite vy co chcete jet do Vidne,ze to obnasi dalnicni znamky??? :rolleyes:

No a jedini zastupci 4x4 na letosnim Octaslusu by byli od VW a to Neznalek a Verush :lol:

No a bude to na jeden sup nebo ubytko v Mikulove??? :-) minibus by byl super, by jsme puncovali uz cestou tam i zpet :-))))
Odkaz ke komentáři

Deko klidne muzes letet ;)

Ivus ahoooj ;) Delam si zeleninu s vajickem. Takova zeleninova vajecinka :rolleyes:

Ty Zdendo ubytko nee. Ja chci jet na otocku. Spat se mi nikde neche. To radeji doma v pelisku. A hlavne v nedeli je Octaslus ;)

To je trosku skoda, pac to je na celej den ta Viden, zajit si na videnske kolo pak projit vsechny trhy a ulicky. A takove to sup sup rychle rychle a jedem dom neni ono

Odkaz ke komentáři

Cau Martine. Jak pokracuje stavba?? Naposled co jsme jel tak uz jste zateplovali :blink:

Hoj, no jde mě z toho hlava kolem...zateplujeme,momentálně jsem v 2fázi lepidla, to šlo rychle, ted je začištují kolejnice pro žaluzie, zítra maji dodat kastlíky pro ně a jde se na barvičky....no a mězítím má nastoupit sadrokartonář, kterého uháním v rožnově, dneska se zapojili kotel a topíme-ufff, do pondělka musíme nahodit kolektory na střechu, řeším zabezpečovačku - snad už poslední vylazení detailů, na které jsem samože zapoměl, po večerech naháním podlaháře = sviňi z paskova a řeším co z jeho špatně odvedenou prací , příští týden kopeme s Markem jímky na deštovou vodu (-5m), ale zase to nikdo nemá v OV skladem, tak kdo ví kdy to přijede na pozemek, ale jinak se máme fajn, jenže jsem totálně vyčerpanej...už at to je za mnou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...