Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

kua to byl dneska den na posrání....vůbec nic se nedařilo a ted to dovršil kolega, který si odemně ráno pujčoval služebák, že to chce vyzkoušet jak ta 1.6TDI jezdí a před chvíli volal......ty ono to jelo, pak to tak začlo škytat a ted už to nejde nastartovat.....noa pak zněj vylezlo, co se stalo, plná nádrž benzínu místo nafty :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

kurva a jak já si ted najdu auto na 4:30 směr prágl....kurva kurva....kua auto jak cumel 13tis jsem to mazlil a motor v řiti.... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Maroši nejak nemuzu... Vsechno ze vsim, hlava porad srotuje, slabe baterky v aute, vypina topeni, vecne me nekdo budi, strasne lehke spani a to se uz tahne 14dni min.... :(

Badysu tak to je teda k posrani tohle!!! To bych kolegovi dal fakt pesti kdyz je chuj a nevi co ma tankovat!!! :angry:

Odkaz ke komentáři

Maroši mam dostat starsi TGAcko a triosy naves co se opravuje po lehci bouracce.. Mercedesy maji jit z Lipska uplne pryc.. Ale dost casto se na firme nemi nazory. Kazdopadne uz mi sef psal,ze jen co prijde nova plachta tak to TGAcko dostanu... :huh:

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno všem ;)

Tak za okamžik se pouštím do povolenek,potom pošlu balíček,Mišo adresu mám.A zase povolenky to je můj dnešní program.

Bade to je masakr,to svezení ho přišlo draho :o .

Kamarádi tak večer čus.

Maroši prosím tě naplánuj ty motokáry,ať můžeme dát vědět všem kamarádům kdy to bude.

Odkaz ke komentáři

DObre odpoledne pratele. Ja mel rano osviceni. Porad mi dloubalo hlavou proc mi ten pred nedavnem opraveny budfik tak spatne topi... Porad se zapaluje,spatne hori, moc nefouka. Porad mi mrzly nohy kdyz jsem sedel a celkove tu kabinu spatne vyhrival. Osiceni probehlo v tom,ze jsem uplne zapomel na hlavni sani vzduchu za spolujezdcovou sedackou :rolleyes: Bylo uplne zalepene prachem. Po ocistení se bufik poradne nadech a od te doby mam v aute zase vedro. Nastavenych krasnych 21°C a sedim v tricku jako driv. I nozicky mam v teple :palec:

Badysu zrovna jsem se chtel zeptat jak to dopadlo. No tak to si kolega vydelal :blink:

Neznalku ty jsi ale sikovny :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...