Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobré ráno :)

Jo takhle,,tak samozřejmě bydlení je přednější :)

Kde planuješ kupovat ?

Já ted řeším něco podobného v Ostravě kousek od centra , takže taky hlava jak balon"...

No jsem zvědav jak tenhleten rok celkově dopadne :)

Taky teď řešim bydlení, ale ne koupi ale rekonstrukci :( . A už mi z toho hrabe. Jak z vysledné částky, tak z toho

co mam na baračku všechno udělat, abych něco nezadrbal :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno :)

Taky teď řešim bydlení, ale ne koupi ale rekonstrukci :( . A už mi z toho hrabe. Jak z vysledné částky, tak z toho

co mam na baračku všechno udělat, abych něco nezadrbal :wallbash:

Dobré : )

No hlavní je ,že makáš na svém to se pak pracuje úplně jinač .

Dnešní ceny celkově veškerého druhu zboží a služeb jsou nehorázné ,dostal jsem lákavou nabídku tak ted řeším zda-li se to vyplatí hned nebo mám ještě počkat ...

Ale alespon bych už měl svoje a né pořád hrál na "cizím" písečku ... :)

A jak tebe znám určitě nic nezadrbeš :)

Koukám,že sháníš vozík ,,známy měl jeden nepoužívaný na zahradě,ale už jsem za nim dlouho nebyl,zkusim se ho zeptat jestli ho nahodou ještě nemá :)

Odkaz ke komentáři

Dobre rano ve spolek. Tak jsme trosku vyspani. He He He :prcprc: Jinak jsme ty moje narozky decentne oslavili :wub:

Jero kupuju byt ve FM :rolleyes: A ted uz jsen cekam na schvaleni hypoteky. Vcera byl posledni termik nez bych musel znova shanet vsechny papiry. Takze ted budu cekat asi max do pondeli na vyjadreni a pak uz jen podepisovat a podepisovat smlouvy B)

joo a kavicka na stole, prvni pracka uz se pere a Rubi jde bohuzel do prace :angry:

Odkaz ke komentáři

Dobré : )

No hlavní je ,že makáš na svém to se pak pracuje úplně jinač .

Dnešní ceny celkově veškerého druhu zboží a služeb jsou nehorázné ,dostal jsem lákavou nabídku tak ted řeším zda-li se to vyplatí hned nebo mám ještě počkat ...

Ale alespon bych už měl svoje a né pořád hrál na "cizím" písečku ... :)

A jak tebe znám určitě nic nezadrbeš :)

Koukám,že sháníš vozík ,,známy měl jeden nepoužívaný na zahradě,ale už jsem za nim dlouho nebyl,zkusim se ho zeptat jestli ho nahodou ještě nemá :)

Supr, zkus se ho zeptat. Jakýkoliv stav, jen aby to mělo papíry :)

Dobre rano ve spolek. Tak jsme trosku vyspani. He He He :prcprc: Jinak jsme ty moje narozky decentne oslavili :wub:

Jero kupuju byt ve FM :rolleyes: A ted uz jsen cekam na schvaleni hypoteky. Vcera byl posledni termik nez bych musel znova shanet vsechny papiry. Takze ted budu cekat asi max do pondeli na vyjadreni a pak uz jen podepisovat a podepisovat smlouvy B)

joo a kavicka na stole, prvni pracka uz se pere a Rubi jde bohuzel do prace :angry:

Kubo a budete ho hned rekonstruovat, anebo se nastěhujete a pak.

Odkaz ke komentáři

Woody bude se delat rekonstrukce hned. Teda my by jsme chteli. Jit do "uplne" noveho a podle nasich predstav. Minimalne chci nehcat udelat komplet elektriku do medi, jadro a kuchyn. Kdyz zbyde v rozpostu tak mozna podlahy,vnitrni omitky a z vyklenku udelat satnu. To jsou veci ktere muzu vinancovat ze stavebka. ;)

A co vsechno budete delat vy na domecku? Uz jsi vybral ty vrata do garaze??

Odkaz ke komentáři

Vazeni havexaxi

prosim urychlene o zmenu vasichc podpisu, jelikoz nektere prohlizece hlasi, ze server petinka.wz.cz nebo jaky to je, na kterem mate sva loga havexu a plameny a kridla u loga skoda je napaden a tim padem to pak blokuje i web OC

umistil jsem vam ty loga sem :

http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logo_s_kridly_male.png

http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logo_s_plameny_male.png

http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logoFUN.gif

http://www.octaviaclub.cz/club-files/2_ruzne/logom03.png

tak si je prosim preulozte nebo budu muset stravit X hodin s hledanim vas vsech kdo to v podpisu mate a umazavat vam to rucne

diky moc

Odkaz ke komentáři

Ja jsem to uz prehodil i u Rubi(mlada). Jako bracha Janek250 sem uz moc nechodi takze bohuzel nemame pristup k administraci tohohle vlakna aby se to dalo na prvni stranku... :(

Tak ja napisu clenum co vim treba do vlaken k autum at si to pozmeni nebo na FB kdyz je potkam. A ty tvoje odkazy si nekam ulozim ;) Jo a ten posledni nefunguje.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...