maros Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Kouření v zákazu a práce bez opp po předchozím upozornění ... Hold každá práce ma svá pravidla že:) Kolik kostuje takova pokuta ? Takze jsi v kolektivu velmi obliben :lool: Třeba udělat na večer smažááčik Maro :)) Jo,ted se mi vybavilo ,že jsem mluvil po telefonu s Hoblíkem .. docela mazec no Dobry smazak a dobra bramborova kase by bodla Hoblik ti to vzal ? Jak mu volal Neznalek,tak mu to nebral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 O 500,- min na výplatní pásce ... No bohužel,,je to nezvyk,ale myslím si,že jsem dost tolerantní a pokutu jen když je to fakt třeba , taky jsem na hraně protože dkyby se nahodou něco vysralo,vedení skoukne kamery no a kdyby se ukázalo,že jsem mel pokutovat a dal jsem šanci když nic neměl na sobě dostanu za uši já :) s tím kouřením to je jiný , prostě když jě hodně lidí kolem beru ho když je sám třeba v dpočívárně upozorním ,zapíšu nepokutuju ... : ) Dobry smazak a dobra bramborova kase by bodla Hoblik ti to vzal ? Jak mu volal Neznalek,tak mu to nebral. Ted jsem si vůl udělal i já chutě :)) smažák dáme v sobotu Jj,vzal mi to ,ale ted si říkám ,že bych byl možná rači dkyby to nevzal no ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 To bych asi nemohl delat. Vim ze bych byl mekac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Záleží podle nálady ,když se pořádně vytočíš tak je jedno jestli jsi měkáč nebo sekáč :D Je to hold tvůj job za který ti platí no a polovina těch co podemnou makaj už to pochopili :) Provokatéry beru pod kudlu hned ... Minulý týden jsem pokutoval 2m30 vysokého cigoše ..," A taky jen kvůli tomu ,že jsem se vytočil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Ted jsem si vůl udělal i já chutě :)) smažák dáme v sobotu Jj,vzal mi to ,ale ted si říkám ,že bych byl možná rači dkyby to nevzal no ... Tak tam bohuzel nevari,bychom museli presunout zadky na dlabanec jinde. Vyndal ti nebo proc "rači kdyby to nevzal no " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Tak tam bohuzel nevari,bychom museli presunout zadky na dlabanec jinde. Vyndal ti nebo proc "rači kdyby to nevzal no " Tak já počítám s tím,že někam pak skáknem :) No ono přecijen s Tomem jsme se znali docela dobře ,že a nemyslím si,žeby na nás všecky nějak pozapomněl ... ale zamrzelo to . Rozhovor typu : čau Tome :) tady jero z clubu ! NO AHOJ,KDO TO JE ? Jery z clubu :) už víš ? NO,NĚCO MÁLO SE MI VYBAVUJE ,ALE NICMOC... asi čekáš jak to celé zkončilo ,po tomhle jsem nevěděl co mám říct,tak jsem z něj jen vytáh ,že se má dobře,že je v zahraničí a že se časem vrátí ... tím to skončilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Záleží podle nálady ,když se pořádně vytočíš tak je jedno jestli jsi měkáč nebo sekáč :D Je to hold tvůj job za který ti platí no a polovina těch co podemnou makaj už to pochopili :) Provokatéry beru pod kudlu hned ... Minulý týden jsem pokutoval 2m30 vysokého cigoše ..," A taky jen kvůli tomu ,že jsem se vytočil :D jenze nekteri lide jsou nepoucitelni. Budou ti nadavat a posilat do riti ale neposlechnou,nepouci se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Marošu maš supr číslo příspěvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 jenze nekteri lide jsou nepoucitelni. Budou ti nadavat a posilat do riti ale neposlechnou,nepouci se. Nadávat budou to je jasný , ale pokud to udělají přímo na rpacovišti pozveš si je prostě na kobereček,zjistit jméno a pozici v práci není problém . V kanclu si to pak vyříkáme .. přítomni jsou samozřejmě i svědci a použít lze i kamery pokud by ta situace byla nějak extra vyhrocená ,ale zatím stačí jen upozornit . mám v merku jednoho provokatéra...tak je nahlášený a na každé směně si ho vezme jeden z kolegů :) Dokud se nikomu nešáhne na prachy tak bude problém pořád ..,ale když dostaneš pokutu 2x-3x za měsíc uklidníš se a snažíš se ,protože to na te výplatě už samozřejmě je znát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Ono se rikalo ze je tady v CR. Utnul vsecko za sebou a udajne zacal novy zivot. Na SH myslim Woody rikal ze tam obcas neco napise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Marošu maš supr číslo příspěvku Maro a ted už nic nerob !!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Marošu maš supr číslo příspěvku Mel jsem :( Koukal jsem na neho a premysle zda psat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Ono se rikalo ze je tady v CR. Utnul vsecko za sebou a udajne zacal novy zivot. Na SH myslim Woody rikal ze tam obcas neco napise. No vidiš ... takže jsem byl nemile překvapen .., Mel jsem :( Koukal jsem na neho a premysle zda psat Právě si zdolal osmitisícovku :D !takže jsi další kdo má co slavit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Nadávat budou to je jasný , ale pokud to udělají přímo na rpacovišti pozveš si je prostě na kobereček,zjistit jméno a pozici v práci není problém . V kanclu si to pak vyříkáme .. přítomni jsou samozřejmě i svědci a použít lze i kamery pokud by ta situace byla nějak extra vyhrocená ,ale zatím stačí jen upozornit . mám v merku jednoho provokatéra...tak je nahlášený a na každé směně si ho vezme jeden z kolegů :) Dokud se nikomu nešáhne na prachy tak bude problém pořád ..,ale když dostaneš pokutu 2x-3x za měsíc uklidníš se a snažíš se ,protože to na te výplatě už samozřejmě je znát :) jj,prachy jsou mocna carodejka. Ono rozumny clovek asi pochopi po domluve a snazi se aspon chvili. Jenze 2-3 za mesic pokutu za stejnou vec,tak to uz musi byt pekny magor. At vam to kluci utika a mate klid. Ja uz jdu chrnet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 U nás prý teď načapali borce co měl v krvi 3promile. To musel byt pěkný magor :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Víš kolik takových je ? :) 5.3 dostal jeden borec pokutu za to ,že nepoužíval ani jednu ze 3 povinných OPP . 7.3 jsem šel kolem já a dostal pokutu uplně za to samé . Dneska už má alespon brýle na očích ,které řeším nejvíc B) ;) U nás prý teď načapali borce co měo v krvi 3promile. To musel byt pěkný magor :o Měli jsme jednoho dva týdny zpátky na ranní šichtě ,který fouknu 2,08 . Byl to destař . Dneska bych měl taky dávat foukat,ale na pondělí chystám drogové testy na pár típků ,které delší dobu sledujeme ¨ Maro Dík :) a dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Marošu dobrou, ja se na chvili taky loučim jdu něco dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 At se daří : ) ------------------ Noo,dneska je to krizovka , nejrači bych zalehnul ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Dobré sobotní ráno :) Jero už to máme za pár 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 ani nemluv :) dneska to taktak doklepu ------------------------------------------------ doklepal a jdu :) Dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Dobre ranko . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Vy jste ale ospalci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) Dobré ráno všem ;) Ale jste banda bláznů ,v noci se spinká .Wooďákovi a Jerovi se nedívím jsou v zaměstnání :D ale Maroši co tam děláš ty :o . A našim oslavencům,Verush a Miro vše jen to nejlepší a ať se vám dáří vše co budete v životě podnikat Upraveno Březen 16, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Dobre ráno přátelé. Hezky jste zaplnili tři stránky ;) Dnešním oslavencum Verush a Woodymu přeji hodně zdraví jako rybičky,štěstí,lásky,úspěchu a splněné sny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Se mi nechtelo nejak spat. Co na sraz,hlasovali jste nebo je vam termin jedno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Já jsem nehlasoval,prozatím nevím termín kdy jedeme na ryby,ale každopádně pokud budu v ČR tak přijedu . Maro asi si koupím 13 DVD :o a požádám tě o vypálení :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Maroši dobry cesky styl :D Jinak ja hlasoval pro ten prvni termin. To mi vychazi,ze jsem doma. Ten dalsi vikend uz jsem v praci a volno si bohuzel brat nemuzu. Sef nam zmenil diety takze musim hlidat kolik dnu budu v praci.. Rocne prijdu cca o 25tis... Takze mam po prdeli... A jeste ted to bydleni takze dovolena mimo normalni volno nehrozi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Mne to je take zatim jedno a jak budu moct pojedu. Kubo,to je teda dost penez a koukam ze sef na vas setri pekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Jo to jo a dost me tim sere!!! Schovava to za pitomy duvod,ze si nekteri ridici stezovali,ze maji spatne diety kdyz jsou nemocni nebo maji dovolenou takze od 1.3 zrosul pausal coz bylo 1080Eur a budeme nadale placeni za dny coz znamena ze: po-pa 45eur/den a vikendy 40eur/den. Takze kdyz to spocitam tak se na 1080eur nedostanu ani naaahodou!!!! No k posrani. Uz jsem si s nim vymenil par zajimavych sms..... Kazdopadne to tam musim jeste chvili vydrzet ale uz se zacnu koukat po jine firme ;) Ale pravda nejsis bude takova,ze mu nemci vratili funkci a koryto ale s podminkou,ze nam snizi platy tak si vymyslel stupidni zaminku. Moc dobre si pamatuju,ze vzdycky kazdeho kdo si stezoval ze pres dovolenou mam spatne spocitane diety krasne a s gracii odpalkoval. Me nekolikrat taky.. Takze mu ted neverim ani hovno......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Vis ja,on musi na svuj plat vydelat,tak ojebe vas a on si prida. Je to smutne ze si nevazi lidi a nezaplati jim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.