Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No zkusim na to jeste znova kouknout. Prave se divim protoze treba s fotogalerii jsem nehybal, myslim tim odkazem a prestal mi fungovat. A odkaz na Smatanu jsem prepsal nekolikt. Cely ho smazal a zadl znova jako novy odkaz a pokazde mi to hodi takhle. A nefunguje to jako funkcni odkaz.... :(

A togo na TdiFuna byl taky funkcni odkaz... No nevim :( Jsem to zkousel nekolikrat prepsat a nejede mi to. Udelam pokus do prispevku: Smetana

Tak je to blokle odsud. To za dvojteckou jsem vlozil jako odkaz na www.autosmetana.cz a zobrzilo to pouze pojenovani toho odkazu. Nejde na nej kliknout.... :(

Odkaz ke komentáři

Jo bylo ale uz ho mam preulozene od Vitta.

Vitto ale ted vem v potaz i to ze kdyz jsem se pokousel do prispevku vlozit odkaz tak to nefunguje.... :blink:

Schavlne jdu zksit vlozit odkaz do jineho vlakan zda to tam bude fungovat ;)

Vitto v klasicke hospode/ Xbox sekce/ mi odkaz vlozit sel. Schvalne to zas zkusim tady: Klik

Odkaz ke komentáři

kube fakci

jak jsem rikal, za havexacky logem ti chybel uzaviraci znak, ale bylo ta prekerka to najit :D :D

moc ty podpisy komplikujete, melo by tam byt neco o aute, max maly obrazek a treba jeden dva linky

zacinam mit obavu ze to budeme muset vice regulovat, kor ty externi odkazy :(

Klidně, nám to v zobrazování stejně vypnuté bo mi to žere data v mobilním netu :palec:

Jdu něco popapat........palec.gif

Tak já už po obědě. Bramborový knedlí, zelí a sekaná. Teď si du dát šlofíka bo jdu na noc :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...