Woody Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Miro dobrou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Kuci,nebudete někdo něco brat od Seba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Tak posledni video, mejte se pekne jdu spat Zitra moooooc narocny den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 a video kde jsem já se ztratilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Zdravím parto tak jak bylo na motokárach ? určitě dobře , chtěl jsem se zastavit,ale bohužel momentálně jsem naplno vytížen a nakonec jsem jel za tátou do nemocnice . Matěj byl ten den taky tak strašně zlatý",že jsem myslel,že pojedu do zverimexu pro klec... Jinač přemýšlím,že až se konečně oteplí , udělám něco jako fotomeet v Mostech . Třeba i něco menších s foto nádechem u kafe ,,nebo Vás pozvu na zahradu a uděláme grolovačku ,,ještě nad tím popřemýšlím . Jinak ,nemáte doma někdo nějaká kola na "O" co Vám jentak válí a chcete se jich zbavit ? 16/17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 ahoj kamarádi :) Marošku všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Razty zdarec :) Maroši taky tak : Všechno nejlepší :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 ahoj Jero :D jak je ? na co sháníš kola na tu 1.6-ku nebo bude něco silnějšího ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Ale bylo by líp kdyby nebyl tatka v nemocnici ,ale vše se pomaličku lepší tak snad bude conevidět hej . Jinač,říkal jsem si,že bude škoda dávat za pár šupů octávu pryč,tak ji chci pořídit kola. Pustím se pomalu do toho,kola,střecha lišty ,možná folie a podvozek . Bude to taková pomalá fešanda:) Řeším ted milion věcí tak na to kašlu,RSka se ne a ne dočkat :D ... Ještě mám pažouta tak ještě s tím lenochem si trošku hraju at na jaře vypadá . A co ty ?jak to jde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Dobré ráno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Dobré ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Zdravím........ Nic valím do zubaře...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Dobré odpoledne všem ;) Už jsem doma z rachoty :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Brej den......jsem zpet :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tak tě vítam....... No už jsem doma blomba v levo nahoře osmička........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 tentokráte pracovní heblo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 A čmelák je tu : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Kluci mám problém, dneska mi klekla asi baterka v autě. Jakou tam můžu narvat do HTP 40kw? Nějaký tip? Jsem šel na noční a už nenastartoval. Poněvač jsem musel odjet, tak jsem to spustil z kopce a ono to hned chytlo, ale jak odjedu ráno to nevím :( je nějaká finta jak to nakopnout než koupím zítra novou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 No bez dobré baterky to nenakopneš.Jen zas roztlačit,ale bacha na rozvoďák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 A jakou tam můžu dat origo nebo něco silnějšího, ani nevím kolikatka tam je :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Kluci mám problém, dneska mi klekla asi baterka v autě. Jakou tam můžu narvat do HTP 40kw? Nějaký tip? Jsem šel na noční a už nenastartoval. Poněvač jsem musel odjet, tak jsem to spustil z kopce a ono to hned chytlo, ale jak odjedu ráno to nevím :( je nějaká finta jak to nakopnout než koupím zítra novou? Jo taky mám pocit,že mi v octávě conevidět odejde,,při ortočení klíčku to vypadá ,že je mrtvá tak uvidím jak dlouho vydrží . Jinač do HTPčka jsem kupoval Vartu a měla tuším označení 42 ,ale nejsem si jistý . Doporučovali mi ji,že je lepší pro menší odběr (?) Už si to moc nepamatuju je to 4 roky zpátky . Přes kabely to asi nechytne co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Na benziňák stačí to co tam je,ale malinko silnější se vždy bude hodit.Mrkni pod kapotu co tam je,možná 44.Klidně dej o něco silnější,ale musí být velikostně stejná a bacha na póly.Dělají se s plusem jak vlevo tak vpravo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Jo taky mám pocit,že mi v octávě conevidět odejde,,při ortočení klíčku to vypadá ,že je mrtvá tak uvidím jak dlouho vydrží . Jinač do HTPčka jsem kupoval Vartu a měla tuším označení 42 ,ale nejsem si jistý . Doporučovali mi ji,že je lepší pro menší odběr (?) Už si to moc nepamatuju je to 4 roky zpátky . Přes kabely to asi nechytne co ? Chytne, kabely už mám nachstané jen chytit ráno dobrovolníka co by mě nechal se připojit. Na benziňák stačí to co tam je,ale malinko silnější se vždy bude hodit.Mrkni pod kapotu co tam je,možná 44.Klidně dej o něco silnější,ale musí být velikostně stejná a bacha na póly.Dělají se s plusem jak vlevo tak vpravo Na netu jsem teď našel, že nejvhodnější je 52jka. Bude to stíhat dobíjet, jezdim vesměs krátké trasy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Chytne, kabely už mám nachstané jen chytit ráno dobrovolníka co by mě nechal se připojit. Tak snad se někdo najde , při nejhorším zlanaříš někoho z havexu :P Děko čus. ty prosímtě,,takový dotaz ,,z čeho si měl ty pozičky na octávě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tak snad se někdo najde , při nejhorším zlanaříš někoho z havexu :P Jo o jednom bych věděl, nejezdíš domů přes Bohumin :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Čus,já už taky měnil a mám tam obyč STARTER PLUS 44 za krásných 995,-.a má 3 roky záruku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Caute, dneska jsem kapuuuto .... jsou z golfa 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Klucii, jsou ty motokáry v Prostřední Suché u Havířova? :), nebo se mi to zdá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.