Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tome drzim palce aby sla prace od ruky :palec:

Jinak ja jsem uz v Rostoku a ve smen "NOVEM" aute. V noci jsem se do nej nastehoval a pak pri cekani na nakladku jsem ho dve a pul hodiny cistil... Zatim mam hotovou predni cast kabiny. Zbyva mi jeste prostor za sedackama. Ale tad pauza. Z rana me fest boli prsty a malem mi slezly nehty z tech saponatu.... No des... To auto je po kuracich... No radost. Jinak jedina dobra vec je v tom aute je muzika :D

Odkaz ke komentáři

Čaute lidi,

nemáte někdo klíč na svíčku 16? Potřebuji na fabce 1.4 16V vyměnit svíčky, protože to s těmi co tam jsou nechce jet a jak to tak bývá, auto zrovna potřebuji :rolleyes: Díky

Kube to s tím autem je tedy nemilé, z ročního vozu je auto rok před šroťákem. Nějak jsem nepochopil proč se ty auta pořád mění, to se nemůže vyplatit podle mě.

Woody ta tvoje fabka to je jaký ročník a výbava?

Odkaz ke komentáři

Tak hotovo dvere vytlumeny osazeny a znacka DLS me mile prekvapila kvalita zvuku je velmi dobra a to jim musim nechat par hodin na zahoreni nez dostanou na prdel:-)

Pristi tyden nahodime basak do kufru a muzu zase poskakovat za jizdy na sve oblibene 90' tky:-))))

Ale jsem utahany jak kote:-)

Odkaz ke komentáři

Krásné odpoledne všem ;)

Abych byl i na rybách v obraze a v kontaktu :D s Havexem tak jsem si pořídil tablet. :P

By mě zajímalo co jsis pořídil za tablety abys mohl být v kontaktu z Havexem :smich:

Do jednickove octavky jinak jmena aut jsou scout=helmut, a 1.8t je srsen:-) debilni jmena ale tak nejak vyplyvaji z povahy aut:-)

Jinak scout je na prodej rozumne dohode se jako obvykle nebranim vice info po telefonu. Odber auta KT 40/41.

Hoď mi prosím nějaké info do sz. Cena, rok a nalítáno? Jaký motor? Jen tak pro info. Dík.

Odkaz ke komentáři

Caute od Jokopingu. Delame tu 1h pauzu a je tu wi-fi. Tome jsi sikula a je videt, ze te to porad bavi.

Lanci ty auta nam memi protoze na firmu prichazeji nove a ty nase stare mdrky dosluhuju tak nam davaji min jete mrdk a ty fak nove dostavaji na jine linky. Je to tu fakt jak u debilu...

Woody dobre ty.... Ta-ble-ty :D :D

Odkaz ke komentáři

Do jednickove octavky jinak jmena aut jsou scout=helmut, a 1.8t je srsen:-) debilni jmena ale tak nejak vyplyvaji z povahy aut:-)

Jinak scout je na prodej rozumne dohode se jako obvykle nebranim vice info po telefonu. Odber auta KT 40/41.

Taky se pridam, po sezone na prodej Leon Cupra a i Audi A4 3.0tdi prodam ta klidne hned... :-)
Odkaz ke komentáři

Caute od Jokopingu. Delame tu 1h pauzu a je tu wi-fi. Tome jsi sikula a je videt, ze te to porad bavi.

Lanci ty auta nam memi protoze na firmu prichazeji nove a ty nase stare mdrky dosluhuju tak nam davaji min jete mrdk a ty fak nove dostavaji na jine linky. Je to tu fakt jak u debilu...

Woody dobre ty.... Ta-ble-ty :D :D

To je naprd, propracuje se na ty linky, kde dostávají ty nové nebo do jiné firmy, i když dnes to bude asi problém, protože se šetří všude. :)

Jinak jak jsem poptával ten klíč na svíčky, tak jsem jej včera nakonec sehnal, a 3 svíčky byly mokré :( Dal jsem zpátky staré, zatím to jezdí ok, a musím koupit nové.

Jedna byla podle všeho málo dotáhnutá, takže proto to nechtělo jet. No maras.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...