maros Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Aha. Poradne juknu doma. Na ten maly obrazek se mi to zdalo slusne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Pěkný večer...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Pěkný večer všem. Maroši nevím,pořád se v tom neorientuju ,jsem amatér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 TA-BLE-TY :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Marosi podivej se poradne. Schudek rozbity, predni lizatka dole obe, vedle mlhovky dira, pravy schudek taky rozbity... A vnitrek jsem uz jakz takz uklidil.. Neco malo tu je ponicene ale spis je to spinave nebo popalene od cigaret... Koukam tedy ze jsou tam nejake nedostatky ale to je tim ze to mas moc dole :lool: Vidim dobre ze na necem stojis prednim kolem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Anooo stojim na spalku abych byl levou stranou vic v rovine. Ta casta je svazena opacne. Takze mam taky fajny najezdovy spalek. Jinak je na aute i problem s mechy. V normalni vyšce to vic na leve predni kolo... TAkze cekam na servis.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 to uz mas vychytane nebo jsi zdedil i spalik :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Spalek uz mam ctyri roky, byl origo vybava v medvidkovi a dost jsme ho vyuzival na to delsi parkvoani... Je to fakt super vec. Je origo skoseny aby jsi na nej mohl pohodlne najet. Fakt super vychytavka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 ono to se pouziva i v jinych autech ze je tam na to spalik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Trosku nechapu otazku. Tak ten spalik je univrazal. Proste nez any jsi stal z kopecka nebo sikmo tak si na nej najedes.. A Mercedes to daval do zakladni vybavy no.. Hol premiova znacka nooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Hojte, k té prémiovce, jezdím teď v práci s MB Sprinterem a moc prémiové mi to tedy nepřijde. Krám je to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Lanci zalezi s cim srovnavas a v jake ti to dali vybave... Kram je vsechno kdyz je to v social edition :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Srovnávám s Transitem, výbavu to nějakou má klimu a el. okýnka. :D Počkej, měl jsem SII v základu a krám to nebyl, bylo to po přechodu z OII velmi pohodlné auto. Teď s výbavou je ještě pohodlnější :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Aaaaa pan je ftipalek :D :D :D Neboj sleduju tve prispevky takze vim, ze mas druheho SII v lepsi vybave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Srovnávám s Transitem, výbavu to nějakou má klimu a el. okýnka. :D Počkej, měl jsem SII v základu a krám to nebyl, bylo to po přechodu z OII velmi pohodlné auto. Teď s výbavou je ještě pohodlnější :D A já myslel, že máš fabku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Hojte, máte nějaký námět na výlet v okolí? Nechce se mi o víkendu sedět doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Ahoj Radime, kdybych nebyl v práci, tak bych jel na Helfštýn. Mají tam nějakou akci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Hojte, máte nějaký námět na výlet v okolí? Nechce se mi o víkendu sedět doma. Mistrovstvi evropy autokros v Prerove :-) ja jedu, mam tam zelizko v ohni Ladu Hanaka v Superbuggy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Krásné slunečné ráno plné pohody přeji všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Kurna na autokros bych si taky zajel nebyt v praci Woody Lancelot ma jeste i fabii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Čaute No spíše "mám", lepší bylo napsat, že obě auta mám v užívání :D Ale fabka je de facto moje, de iure otcova. Ale dělám servis a vše okolo sám. Ten Transit vs. Sprinter to je jak nebe a dudy, a říkali to i jiní co s tím jezdili, a rozdíl je půl mega ve prospěch Transitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Čaute No spíše "mám", lepší bylo napsat, že obě auta mám v užívání :D Ale fabka je de facto moje, de iure otcova. Ale dělám servis a vše okolo sám. Ten Transit vs. Sprinter to je jak nebe a dudy, a říkali to i jiní co s tím jezdili, a rozdíl je půl mega ve prospěch Transitu. Aha takže superb je táty, ty se tady na foru je s ním chlubíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 No, můžeš to tak klidně brát. Ale já s ním nejčastěji jezdím, starám se o něj a řeším případné problémy. Proto ho taky mám v podpisu, aby bylo jasné o čem je řeč. Je to vlastně můj služebák, který mám i v osobním užívání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 No, můžeš to tak klidně brát. Ale já s ním nejčastěji jezdím, starám se o něj a řeším případné problémy. Proto ho taky mám v podpisu, aby bylo jasné o čem je řeč. Je to vlastně můj služebák, který mám i v osobním užívání. a fabkou jezdiš jen když ti taťka nepůjči supa, anebo když supa zrovna potřebuje tvůj šéf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Woody ty mas dneska dobrou naladu co?? A co jinak Kubik? Roste? A pozdravuj Monču 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Čaute lidičky......... Tak zítra odjezd na Vranov........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 A ja zitra odjezd zas do Helsinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Víš jak..někdo maká a někdo spočívá....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Woody ty mas dneska dobrou naladu co?? A co jinak Kubik? Roste? A pozdravuj Monču Kubo dobrou náladu ani nemám, jen mě štvou lidi, co se chlubi cizím peřím a sami nic nedokázali :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Krásné páteční pozdní odpoledne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.