cosby Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Už se perou?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Ne uz je klid:-) uz jsou hodni :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Kube netahej me prosim priste do kontextu diky ;) Vyhoda je mit auto co nikdo nezna a ma clovek klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 (upraveno) Dobrý večer, zase to tady žije koukám :-) A auto nemůže za to jakého má majitele. Upraveno Srpen 29, 2013 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Deko omlouvam se ti. Uz se to nestane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Zije zije ale vesmes je to podobne jako kdysi jen prah bolestivosti se posunul na jiny level:-) Dneska byla po ranu celkem zima, bohajeho jak se tesim na benzinove auto uz tu uchrchlanou dieslovou plechovku co netopi nechci nikdy v garazi:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tomas ale co chces jineho ..... clovek tu napise neco a druhy to hned otoci na uplne jinou myslenku (kdyby to bylo aspon zajimave nebo vtipne ..... vono je to ale spise trapna myslenka). Jen jsem se ozval at me tu uz nikdo netaha ... tuto kategorii jsem uz uzavrel, vracet se nebudu, jsou lide co rad potkam a ti maji na me cislo a stavim se za nima sem tam ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Dobré ráno všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Dobré ráno od kávičky a bábovky :) Verush me je uplne jedno jaky mas zivot. Ale me sere kdyz tu nekdo taha starou gardu a ze neni zajem o akce.. Tobe jsem taky psal a zval te a ani jsi nenapsala.. :) Kubo?? Chce to trochu zavzpomínat nejdříve ;) Verush: Pekne fotecky:-) ale to pivo :-( ted jsem si asi naboural svoje prohlaseni vyse:-) dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Jezisi to je zajimavy:-) jak rikal pan Rath:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Noo tak promin. Omlouvam se ti.. Ale sama od sebe jsi nereagovala. Clovek se ti musi extra ozvat.. Ne fak je mi to jedno. Delejte si tu co chcete ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Dneska pátek kurwa, tak nedlubat a přemýšlat, co ogrilovat :) Já už měl skoro pátek včera, stavil jsem se do Carbola v Dobré pro masečko a hned jsem to fláknul na gril...no bašta ;) Verush: pěkná dovča, určo nějaké řecko ? Já taky na dva tydny vypnul se ženou...dokonce jsem vůbec nezvedal telefony a neměl zapnutou wifi, takže fakt 2 tydny relax jaky jsem nezažil a dokonale si odpočal, jenom řešil kde smočím prdel a jestli mě výjde benzín na dalí pumpu :D :D ....no a po návratu to na mě všechno krásně počkalo a tento týden pěkný voser :D A na toho motárda asi začnu šetřit, dokonalý skutřik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Bady budeš se divit ale Bulharsko. Poprvé jsem tam byla a super... překvapilo. A vy jste byli kde v Řecku? To vypadá na nějakou Korfu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 že by Primorsko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 bulharsko jsem ještě nebyl jj my na korfu a paráda, moc se nám líbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 že by Primorsko? Ano přesně tam :-) Bady: já dřív taky ne a trochu jsem měla obavy, ale tím že jsem jela do hotelu co jsem už měla reference tak v pohodě a jinak v podstatě nemám výtky... Leda na palačinky, dělali je s nedobrou nutellkou... Písni mi pak kdž tak do SZ kde na Korfě jste byli, jaký hotel atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Bry večer ve spolek. Tak dnes kuwa den, po mesící vybírání a hledání auta jsem byl dnes objednat a už je pozdě, jsou jen skladovky Kdyby byl zájem o mou fabču, tak pro Havexaky by byla cena jak mi dávají na protiúčet. Jinak fabča bude brzo tady v bazaru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tak jsem objevil toho Turana cross co se mi líbi a světe div se je už na prodej v Praze a o 40litrů dražší :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Dobré ráno všem ;) Tak co jsi vybral ,nějak mi to uteklo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Zije zije ale vesmes je to podobne jako kdysi jen prah bolestivosti se posunul na jiny level:-) Dneska byla po ranu celkem zima, bohajeho jak se tesim na benzinove auto uz tu uchrchlanou dieslovou plechovku co netopi nechci nikdy v garazi:-) Jj benzinovka bude stat ve vyhrem servise kdyz budou menit potkanej motor :-D :-D tady tady byly dve yetiny TSI a jedna Kia benziny prezkoceny retezy. Webasto a i naftak krasne topi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Dobré ranko :) Dobré ráno všem ;) Tak co jsi vybral ,nějak mi to uteklo? Tatím je to tajné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 :-) moji rodice jezdi od roku 2007 s 1.8 tsi a dneska to auto ma najeto uz 270tis km a pohoda nic nepreskocilo.-) Mimoto kdyby mi " preskocilo " tak to bude firmeni auto takze muj problem to nebude. Ale narovinu podle me je to o stesti a nejakem rozumnem zachazeni:-) o bmm s dpf jsem se taky docital ruzna story a ja na tom aute za dva roky vymenil akorat rozvody a dvakrat olej a nahrkal 70000 km :-)a porad je v pohode :-) pred mesicem jsem s nim dal alpy a pohoda:-) vrnel jak novy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Dobré odpoledne všem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Tak jsem juknul na qvaldu motogp a marecek je neskutecny nebojsa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Dobré ranko :) Tatím je to tajné Tajemný jako hrad v Karpatech :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Zdravím....... Tak už jsem doma a v pondělí už třeba makat....... Jinak jste se tady pěkně rozkecali......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Tajemný jako hrad v Karpatech :o az to bude mit doma urco se pochlubi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 No to doufám, jinak počítáte s tou chatou ze 14.9 na 15.9 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Ja se omlouvám .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 ja ještě Miro nevim,jak bude bracha slavit narozky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.