Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Aditivum mám koupené jeden litr :P ale ještě nešlo do nádrže ani kapka, ale nechal jsem jako každý rok v nádržce ostřikovačů letní směs a ono to včera zamrzlo. Hlavně že jsem měl v kufru deset litrů zimní směsi , ale měl jsem stále čas :wallbash: .Už je to nalito v obou autech :rolleyes: doufám že tak nedopadne nafta :o

Odkaz ke komentáři

Caute. Ten vichr byl asi po cele Evrope. Vcera jsem se motal kolo Luxu a tam to se mnou hazelo teda solidne :(

Marosi a wi-fi chytam jen kdyz stojim. A fee jich moc neni. Nejake uz mam vytipovane ale to i zalezi jak nakladam a dostanu se k nim. A za jizdy chytam max pokuty :D Dostal jsem prvni. Prisla mi fotecka z Holandska. Jel jsem 87km/h a max chcou 80km/h. Zaplatil jsem 43€. Heh :D Paka jedny. Odted uz ani €. Kalik na ne vyhulence. Budu jezdit fak 80km/h pres Holandsko. At se vsichni okolo poserou kdyz bude zakaz predjizdeni :D

A na svatky jsem v praci. Dnes potvrzeno ;) Se tesim. Takze domu az po novem roce. :) A dneska jsem mel solidne balozeno. Prvni naves 28287kg a druhy uh jen 22tun :D A dostal jsem Mikuláše od Pani Sefove a služebni telefon a i přihrádku na postu s mym jmenem. A v dohledne dobe bude new auticko... ;) A ted musim jis na chvili spat bo ve 3h vstavam a jedu. Taaaaaak cafte ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...