BadyS Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Antiradar byl doma ;) Z wisly by problem nebyl, jak te polaci chytnou das jim 100Zl, a muzes jet klidne 200km/h ....ti problemy nedelaji :) to je fakt, jenže oni vždycky buzerují ve dvojko a tak se musí dát "stufka" každému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Nechápu o čem to tady v souvislosti s Wislou mluvíte. Dobrou partio, zhasinam a zamykam. Klíč nechám tam kde vždycky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 všem dobré PÁTEČNÍ ránko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tak dneska mam spatny den :)vratil sem se ze Zlina a moje bodove konto bylo navyseno o 3 body :(hold 82 v obci se nejezdi :-(zaroven sem u 2,5 litru chudsi .....takze se do konce roku muzu vydat do mostu na motodrom ... Hoblík vitej v klubu :) , si lepší já měl jen 73 km/h a flast stejný :) Já jel do Zlína a čapli mě v Holešově. Upozornili tě taky, že ještě jeden hrubý prohřešek do roka a příjdeš o papíry? Já se zatím ponaučil a jezdím skoro furt 50. Až mě žena drbe že jezdím jak ..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 já měl jen 73 km/h a flast stejný :) tak to nastve o tri min a bylo byto bez "2x a dost..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Woody : jo poucili ale ja jim na to prdim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tak to se máš, taky by jsem se na to vyprd, ale autobusem jezdit nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Woody : tak urcite budu opatrnejší a mene oprsklejsi na ceste, ale ze bych se vzdal jezdeni a jezdil 50/90/130 to me ani nenapadne, to bych mohl vsecky auta na rok vratit do garaze a koupit si favorita .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 No aspoň vidíš, jakou mám výhodu, že mám HTP :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Woody : tak urcite budu opatrnejší a mene oprsklejsi na ceste, ale ze bych se vzdal jezdeni a jezdil 50/90/130 to me ani nenapadne, to bych mohl vsecky auta na rok vratit do garaze a koupit si favorita .) 50/90/130........to zakože na 1/2/3 převodový stupeň ??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 http://www.novinky.cz/auto/184668-svedove-...vniho-auta.html Toto si koupím :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 http://www.novinky.cz/auto/184668-svedove-...vniho-auta.htmlToto si koupím :D :D WOODY TO JE DOBRÝ ÚLET :lool: CHTĚLO BY TO SLYŠET V REÁLU. A PŘEDSTAV SI ŽE BY SI VEZL NĚKOHO KDO BY O TOM NEVĚDĚL.........ASI BY SE NESTAČIL DIVIT :o :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Chtělo by to pořádnou hudbu, aby to bylo slyšet i venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 VENKU STAČÍ SUNDAT VÝFUK :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 No ale tím ty chybějící válce nenahradíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 TY CHYBĚJÍCÍ VÁLCE SI MUSÍŠ DOMYSLET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 TY CHYBĚJÍCÍ VÁLCE SI MUSÍŠ DOMYSLET :D RAZTEJI videl jsi wooddyho motor? Ja sice jeste ne, ale starter ma obrovsky,takze mozna mu ten motor vydava zvuky jako desetivavec protoze to je dvanacti valec a ma jen spatne desetinou carku 1,2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Cha-Cha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 RAZTEJI videl jsi wooddyho motor? Ja sice jeste ne, ale starter ma obrovsky,takze mozna mu ten motor vydava zvuky jako desetivavec protoze to je dvanacti valec a ma jen spatne desetinou carku 1,2 JANKU JÁ SEM WOODYHO MOTOR VIDĚL JE SICE MALÝ, ALE TAK ČISTÝ ŽE BY SE Z NĚHO DALO ŽRÁT :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Ten motor je zatím bejbi, počkejte až vyroste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Ten motor je zatím bejbi, počkejte až vyroste WOODY...... UŽ VYROSTL, DALI MU TURBO A NACPALI HO DO YETIHO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tak sem konecne doma Jinak sem mel dneska tu cest s jednim passatem = na zadním okne napsano velkymi bilými pismeny NO SMOKE NO FUN :D Toz sem ho trosku posponoval, jestli se nahodou nechyti :)co myslite chytil ? :-) Chytil :D A ta nalepka byla fakt opravnena, takovou dymovnici sem jeste nevidel, to Mirek byl tehda na brzde proti tomudle velky ekolog Nejelo mu to zle, celkem sem se az divil :)ale u 150 km/h uz to fakt jen cudilo a nejelo...tak sem ho riznul, tak na me pak blikal asi to chudak nemohl pobrat. Fakt nechapu jak nekdo muze auto takdle postavet, pritom jsem rychlejsi pruznejsi a vypustil sem snad 1% sazi za celou cestu proti nemu Takze si asi necham udelat nalepku MORE FUN, NO SMOKE ? = TDIFUN !!! Protoze kourici diesel pro bezne pouzivani je zbytecnost a znamka ze je neco blbe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Hoblik: jsi čerstvý majitel bodů a zase lítáš ??? Woody: dobrá tvuková kulisa, mají v nabídce V10 TDI ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 HOBLÍK NECH SI UDĚLAT DOBŘE ČITELNOU NÁLEPKU 1.9 TDI 66 KW A TO PAK TEPRVE TI ZÁVODNÍCI NEBUDOU CHÁPAT :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Miro,Rapid v Etce je Dobrý večer všem . Maroší dik ,jdu to proskoumat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tak sem konecne doma :D Jinak sem mel dneska tu cest s jednim passatem = na zadním okne napsano velkymi bilými pismeny NO SMOKE NO FUN Toz sem ho trosku posponoval, jestli se nahodou nechyti :)co myslite chytil ? :-) Chytil A ta nalepka byla fakt opravnena, takovou dymovnici sem jeste nevidel, to Mirek byl tehda na brzde proti tomudle velky ekolog :lool: Nejelo mu to zle, celkem sem se az divil :)ale u 150 km/h uz to fakt jen cudilo a nejelo...tak sem ho riznul, tak na me pak blikal asi to chudak nemohl pobrat. Fakt nechapu jak nekdo muze auto takdle postavet, pritom jsem rychlejsi pruznejsi a vypustil sem snad 1% sazi za celou cestu proti nemu :o Takze si asi necham udelat nalepku MORE FUN, NO SMOKE ? = TDIFUN !!! Protoze kourici diesel pro bezne pouzivani je zbytecnost a znamka ze je neco blbe. Tak to je pecka, prosil bych rozeslat po dieslovych forech, ze to jde i bez koure a ze to jede.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tome nepremyslis nad nejakou malou kamerkou za zadni okno? Video sestrihane z toho jak Molika ostatni nedavaji by mohlo byt dost FUN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Razty : ja mam vzadu dobre citelnou nalepku GLX SDI Blondakxxx : Je to relax se poradne projet, minimalne jednou denne si musim procistit hlavu. TDIFUN : Uz sirim slogan ve svem podpisu na dalsi fora :)jinak verush doporucuje predelat slogan na NO SMOKE, MORE FUN=TDIFUN :-)Tak ja nevim co je lepsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Janek : No zatim sem fakt nepotkal zadne auto ktere by si me podalo :)kamerka nevim jestli bych dalsi vybavu jeste uvezl .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Dobré ráno ve spolek :D Dneska je krasně, dneska by to šlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.