Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak dneska mam spatny den :)vratil sem se ze Zlina a moje bodove konto bylo navyseno o 3 body :(hold 82 v obci se nejezdi :-(zaroven sem u 2,5 litru chudsi .....takze se do konce roku muzu vydat do mostu na motodrom ...

Hoblík vitej v klubu :) , si lepší já měl jen 73 km/h a flast stejný :) Já jel do Zlína a čapli mě v Holešově.

Upozornili tě taky, že ještě jeden hrubý prohřešek do roka a příjdeš o papíry? Já se zatím ponaučil a jezdím skoro furt 50. Až mě žena drbe že jezdím jak ..... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak sem konecne doma :palec:

Jinak sem mel dneska tu cest s jednim passatem = na zadním okne napsano velkymi bilými pismeny NO SMOKE NO FUN :D

Toz sem ho trosku posponoval, jestli se nahodou nechyti :)co myslite chytil ? :-)

Chytil :D

A ta nalepka byla fakt opravnena, takovou dymovnici sem jeste nevidel, to Mirek byl tehda na brzde proti tomudle velky ekolog :smich:

Nejelo mu to zle, celkem sem se az divil :)ale u 150 km/h uz to fakt jen cudilo a nejelo...tak sem ho riznul, tak na me pak blikal asi to chudak nemohl pobrat.

Fakt nechapu jak nekdo muze auto takdle postavet, pritom jsem rychlejsi pruznejsi a vypustil sem snad 1% sazi za celou cestu proti nemu :palec:

Takze si asi necham udelat nalepku MORE FUN, NO SMOKE ? = TDIFUN !!!

Protoze kourici diesel pro bezne pouzivani je zbytecnost a znamka ze je neco blbe.

Odkaz ke komentáři
Tak sem konecne doma :D

Jinak sem mel dneska tu cest s jednim passatem = na zadním okne napsano velkymi bilými pismeny NO SMOKE NO FUN :smich:

Toz sem ho trosku posponoval, jestli se nahodou nechyti :)co myslite chytil ? :-)

Chytil :palec:

A ta nalepka byla fakt opravnena, takovou dymovnici sem jeste nevidel, to Mirek byl tehda na brzde proti tomudle velky ekolog :lool:

Nejelo mu to zle, celkem sem se az divil :)ale u 150 km/h uz to fakt jen cudilo a nejelo...tak sem ho riznul, tak na me pak blikal asi to chudak nemohl pobrat.

Fakt nechapu jak nekdo muze auto takdle postavet, pritom jsem rychlejsi pruznejsi a vypustil sem snad 1% sazi za celou cestu proti nemu :o

Takze si asi necham udelat nalepku MORE FUN, NO SMOKE ? = TDIFUN !!!

Protoze kourici diesel pro bezne pouzivani je zbytecnost a znamka ze je neco blbe.

Tak to je pecka, prosil bych rozeslat po dieslovych forech, ze to jde i bez koure a ze to jede.. :palec: :D

Odkaz ke komentáři

Razty : ja mam vzadu dobre citelnou nalepku GLX SDI :palec:

Blondakxxx : Je to relax se poradne projet, minimalne jednou denne si musim procistit hlavu.

TDIFUN : Uz sirim slogan ve svem podpisu na dalsi fora :)jinak verush doporucuje predelat slogan na NO SMOKE, MORE FUN=TDIFUN :-)Tak ja nevim co je lepsi :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...