Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hezky vecer pratele. Tak ja jsem si v patek nehchtic rozbil telefon a pak ke vsi smule urazil zavoru na jedne vykladkce... No ale vikend se vydaril nadmiru dobre. Dneska jsem od 12:30 do 20:20 pracoval a zitra od 5:30 uz makam zase. Takze pohodicka. Tady se Velikonoce slavi uplne jinak.

Odkaz ke komentáři

Mel jsem super naladu a bylo hezky takze jsem byl bez mikiny nebo vesty, dal jsem si ho do leve kapsy u kalhot a nezapnul ji. A jak jsem oteverel dvere u Medvidka a pohnul se ze vystoupim tak udelal sup a letez z 2,5m primo na displej na beton.. Od te doby je na nem tma... Displej i dotykovka off... :(

Odkaz ke komentáři

No snad pujde opravit. Uz jsem hledal dily a neco je na Ebay a jeste mi ma zitra dat vedet kamarad z Ovy. Tak uvidim. Nechce se mi dat 13tis za new telefon.. Tenhle mi max vyhovuje. A fakt me sere, ze jsem si ho rozbil. Hold jsem mel asi moc dloho klid. To mas Stitch, telefon, zavora... :/ No snad si uz zas davku smuly vyberu a bude lip...

Odkaz ke komentáři

Noo sand joo Maroši. V homokinetaku cvaka jak o dusu... DOufam ze dojedu v klidu domu. Nejvic me sere, ze zas budu x dni bez auta. Tady si ho moc neuziju. A jak jsem doma tak bych furt nekam jezdil. A mel jsem v planu nejake upravy a zas nic.... :(

Odkaz ke komentáři

Neeee ten kloub je novinka od toho uniku vazliny do rafku.. Ten zvuk je si myslim neco z prevodovky. Podle me to souvisi s tim chrastenim na volnobeh... Dle meho nazoru pujde prevodovka dolu... No uprimne me ted Stitch vubec nebavi.... Ale vim, ze to prejde a budeme si vzajemen zas delat radost...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...