Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Doufám, že jim to zítra s tím deštěm nevyjde, protože to jinak bude hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No doufam ze zitra bude kolem te 0. At je to spise mokry snih nez dest. Jinak by to bylo ............ A jak je to stim bobovanim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Pokud bude pršet ;) tak to až tak nevadí mě do auta neteče ale mrznout nesmí strašně dlouho to trvá než začne topit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 A omlouvám na dva dny Maroše je v zácpě před rondlem stojí někde mezi Ostravou a Havířovem.Když jsem odbočoval z rudné na Šumbark tak konec kolony aut směrem od Ostravy je v nedohlednu ,a silničáři se diví velice že snih zasypal jim silnice a policajti ti to jistí z dálky schovalí se do Aralky ;) :( :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Mám dotaz kdo to dělá v tom železářství shaním závlačky . 4kusy průměr 4mm x 90mm dlouhé pokud někdo umí sehnat tak dejte vědět díííííííííííííííííííííík . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj bando...jen jsem nakoukl,abych Vás pozdravil a početl si ty příspěvky co tu plodíte ;) Půjdu předělat stropní lampičku,aby to nežhnulo, aby jste se mi nesmáli Tak držet ! Miro...Pitriss dělá v železářství...ale zkusím se zeptat i v práci...a ptal jsi se na Nábřeží a pod kopcem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 (upraveno) Mám dotaz kdo to dělá v tom železářství shaním závlačky . 4kusy průměr 4mm x 90mm dlouhé pokud někdo umí sehnat tak dejte vědět díííííííííííííííííííííík . ;)Omlovámza opětovný přispěvek se zase tolik jich nepotřebuju. :smich:Ptal jsem se všude kromě OBI tam pojedu zítra Upraveno Leden 8, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nazdááááááááááááár hospodó, právě jsem se vrátil konečně domů :( Ty cesty to je opravdu masakr Párkrát jsem ti to nárazníkem tak hezky seřízl do rovna a poté hezky ustlal jako do peřin ;) To snižovaní, který "magor" mě tim naočkoval Objížděl jsem auto bazary a zjišťoval ceny OII, mno tak jsem si něco vyhlídl tak do budoucna trošku. Škoda Octavia 2.0TDi 103kw, snad ještě bude, je to výbava elegance :D Ale nevím zda právě tento motor, moc chvály na něj na tomto fóru neslyším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Jinak budou se konat ty závody na bobech a podobně ? Jelikož mi zítra odpadly hory, tak bych asi aji zašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Cus,uz jsem doma .Zacpa byla Jel jsem kolem kopce a bobovalo tam tak caa 5 lidi,ale uz je tma zeeee Byl jsem i torsku poblbnout u nadru a nejak se mi stratila nafta z nadrze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nazdááááááááááááár hospodó, právě jsem se vrátil konečně domů :( Ty cesty to je opravdu masakr Párkrát jsem ti to nárazníkem tak hezky seřízl do rovna a poté hezky ustlal jako do peřin ;) To snižovaní, který "magor" mě tim naočkoval Objížděl jsem auto bazary a zjišťoval ceny OII, mno tak jsem si něco vyhlídl tak do budoucna trošku. Škoda Octavia 2.0TDi 103kw, snad ještě bude, je to výbava elegance :D Ale nevím zda právě tento motor, moc chvály na něj na tomto fóru neslyším TY UŽ NECHCEŠ RS 02 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 TY UŽ NECHCEŠ RS 02 ;) :( Splátky byly docela někde jinde mimo mě, dávat cca za auto měsíčně 12 000,- Kč a to nepočítám opravy, no nevím. Každopádně elegance mě vyjde tak na 4 500,- Kč měsíčně a to je už aspoň realné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Cus,uz jsem doma .Zacpa byla :DJel jsem kolem kopce a bobovalo tam tak caa 5 lidi,ale uz je tma zeeee Byl jsem i torsku poblbnout u nadru a nejak se mi stratila nafta z nadrze MAROŠ JEŠTĚ ŽE NEMÁŠ BENZIŇÁKA, JINAK BYS MUSEL AUTO DOMŮ DOTLAČIT ;) DNESKA JSEM MĚL SPOTŘEBU 8.8 L/100 :( OSTRAVA SVINOV - HAVÍŘOV 44 MINUT NĚJAKÝ MAGOR NA LETNÍCH GUMÁCH ZŮSTAL VISET V KOPCI ZA RONDLEM V RADVANICÍCH A ZABLOKOVAL CESTU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 MAROŠ JEŠTĚ ŽE NEMÁŠ BENZIŇÁKA, JINAK BYS MUSEL AUTO DOMŮ DOTLAČIT DNESKA JSEM MĚL SPOTŘEBU 8.8 L/100 OSTRAVA SVINOV - HAVÍŘOV 44 MINUT :D NĚJAKÝ MAGOR NA LETNÍCH GUMÁCH ZŮSTAL VISET V KOPCI ZA RONDLEM V RADVANICÍCH A ZABLOKOVAL CESTU Mne to ukazalo 6.8 myslim dneska. Nad benzinkou Shell v Ostrave za sikorakem mi tam bezostysne vjely tri auta a pluzily se jak lemry. Normalne mam asi podobny vykon jako Hoblik Porad mi to hrabalo i na 3 ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Mne to ukazalo 6.8 myslim dneska.Nad benzinkou Shell v Ostrave za sikorakem mi tam bezostysne vjely tri auta a pluzily se jak lemry. Normalne mam asi podobny vykon :( jako Hoblik Porad mi to hrabalo i na 3 ;) No nic moc nafta :)ja sem dneska s benzinem v oct II jel streku za 6.6 :D Rider : Na splatky se vyser, jak jednou zacnes nikdy nezkoncis.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 v 13:00 jsem vyjížděl z Brna, v 18:00 jsem přijel, nikdy jsem nejel tak dlouho, mám přečtené všechny billboardy apod , dalnice nová D1 zavřená, stará cesta za bělotínem ucpaná v obou směrech, od bělotína 1,5h stojím a do ovy jsem dojel cestovní rychlostí 40km/h.... to byla fajna služebka 2h prace, 8h na cestě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 v 13:00 jsem vyjížděl z Brna, v 18:00 jsem přijel, nikdy jsem nejel tak dlouho, mám přečtené všechny billboardy apod , dalnice nová D1 zavřená, stará cesta za bělotínem ucpaná v obou směrech, od bělotína 1,5h stojím a do ovy jsem dojel cestovní rychlostí 40km/h.... to byla fajna služebka 2h prace, 8h na cestě Tak to je mazec, kdyby aspoň bylo hezky a dalo se kochat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 A mě čeká v neděli cesta do Turzovky ,už se těším nejen na cestu ale i na hranice .Zavzpomínam na cesty do Polska z dob Komančů :smich: to jsem stával na čáře až 12 hodin ,to bylo něco ;) :( :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 v 13:00 jsem vyjížděl z Brna, v 18:00 jsem přijel, nikdy jsem nejel tak dlouho, mám přečtené všechny billboardy apod , dalnice nová D1 zavřená, stará cesta za bělotínem ucpaná v obou směrech, od bělotína 1,5h stojím a do ovy jsem dojel cestovní rychlostí 40km/h.... to byla fajna služebka ;) 2h prace, 8h na cestě Pořád lepší jak sedět zavřenej někde v kanclu :D aspoň se dostaneš mezi lidi. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 MIRO NEPOSTAVÍME BLANCE MÍSTO GARÁŽE IGLU STAVEBNÍHO MATERIÁLU TAM JE ČÍM DÁL VÍC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 No nic moc nafta :)ja sem dneska s benzinem v oct II jel streku za 6.6 Tak to vis,take mne to sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Zima to teda je :D koupím Blance teplé spodní prádlo ,ponašemu bombarďáky ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ja jdu pod perinu,jsem nejak kantare. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Hezký zasněžený večer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Taky jdeme spat uz :)resp cumet na avatar .)tak jsme zvedavi co to je za bejkarna .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 ja jdu pod perinu,jsem nejak kantare. ;) TAK TO JSME NA TOM STEJNĚ :( COSI NA MĚ LEZE, ALE MANŽELKA TO NENÍ RADIME AHOJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Nemáte někdo zkušenost s převodovkou DSG v OII? Ničí se a často servisují? nebo vše šlape? Dík http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...octavia/7796078 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 Taky jdeme spat uz :)resp cumet na avatar .)tak jsme zvedavi co to je za bejkarna .) Tak potom napište co to je zač?? Razty hooj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 JÁ JDU ČUMĚT S DĚCKAMA NA TRANSFORMERS 2 ......UŽ SEM TO SICE VIDĚL, ALE KUKNU ZNOVU TO JSEM ZVĚDAV JAK HOBLÍK OHODNOTÍ TEN AVATAR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 8, 2010 Sdílet Odesláno Leden 8, 2010 A ja čumim na Polsatu na SEXMISI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.