Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

A omlouvám na dva dny Maroše :huh: je v zácpě před rondlem stojí někde mezi Ostravou a Havířovem.Když jsem odbočoval z rudné na Šumbark tak konec kolony aut směrem od Ostravy je v nedohlednu :blink: ,a silničáři se diví velice že snih zasypal jim silnice a policajti ti to jistí z dálky schovalí se do Aralky :huh: ;) :( :D :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz kdo to dělá v tom železářství shaním závlačky . 4kusy průměr 4mm x 90mm dlouhé pokud někdo umí sehnat tak dejte vědět díííííííííííííííííííííík . ;)Omlovámza opětovný přispěvek se zase tolik jich nepotřebuju. :blink::huh: :smich:Ptal jsem se všude kromě OBI tam pojedu zítra

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Nazdááááááááááááár hospodó, právě jsem se vrátil konečně domů :(

Ty cesty to je opravdu masakr :blink: Párkrát jsem ti to nárazníkem tak hezky seřízl do rovna a poté hezky ustlal jako do peřin ;) To snižovaní, který "magor" mě tim naočkoval :huh:

Objížděl jsem auto bazary a zjišťoval ceny OII, mno tak jsem si něco vyhlídl tak do budoucna trošku. Škoda Octavia 2.0TDi 103kw, snad ještě bude, je to výbava elegance :D

Ale nevím zda právě tento motor, moc chvály na něj na tomto fóru neslyším :smich:

Odkaz ke komentáři
Nazdááááááááááááár hospodó, právě jsem se vrátil konečně domů :(

Ty cesty to je opravdu masakr :blink: Párkrát jsem ti to nárazníkem tak hezky seřízl do rovna a poté hezky ustlal jako do peřin ;) To snižovaní, který "magor" mě tim naočkoval :huh:

Objížděl jsem auto bazary a zjišťoval ceny OII, mno tak jsem si něco vyhlídl tak do budoucna trošku. Škoda Octavia 2.0TDi 103kw, snad ještě bude, je to výbava elegance :D

Ale nevím zda právě tento motor, moc chvály na něj na tomto fóru neslyším :smich:

TY UŽ NECHCEŠ RS 02 :smich::huh: :D

Odkaz ke komentáři
Cus,uz jsem doma .Zacpa byla :D

Jel jsem kolem kopce a bobovalo tam tak caa 5 lidi,ale uz je tma zeeee :smich:

Byl jsem i torsku poblbnout u nadru a nejak se mi stratila nafta z nadrze :smich:

MAROŠ JEŠTĚ ŽE NEMÁŠ BENZIŇÁKA, JINAK BYS MUSEL AUTO DOMŮ DOTLAČIT ;) DNESKA JSEM MĚL SPOTŘEBU 8.8 L/100 :( OSTRAVA SVINOV - HAVÍŘOV 44 MINUT :huh: NĚJAKÝ MAGOR NA LETNÍCH GUMÁCH ZŮSTAL VISET V KOPCI ZA RONDLEM V RADVANICÍCH A ZABLOKOVAL CESTU :blink:

Odkaz ke komentáři
MAROŠ JEŠTĚ ŽE NEMÁŠ BENZIŇÁKA, JINAK BYS MUSEL AUTO DOMŮ DOTLAČIT :smich: DNESKA JSEM MĚL SPOTŘEBU 8.8 L/100 :huh: OSTRAVA SVINOV - HAVÍŘOV 44 MINUT :D NĚJAKÝ MAGOR NA LETNÍCH GUMÁCH ZŮSTAL VISET V KOPCI ZA RONDLEM V RADVANICÍCH A ZABLOKOVAL CESTU :blink:

Mne to ukazalo 6.8 myslim dneska.

Nad benzinkou Shell v Ostrave za sikorakem mi tam bezostysne vjely tri auta a pluzily se jak lemry.

Normalne mam asi podobny vykon :smich: jako Hoblik :huh: Porad mi to hrabalo i na 3 ;) :(

Odkaz ke komentáři
Mne to ukazalo 6.8 myslim dneska.

Nad benzinkou Shell v Ostrave za sikorakem mi tam bezostysne vjely tri auta a pluzily se jak lemry.

Normalne mam asi podobny vykon :( jako Hoblik :blink: Porad mi to hrabalo i na 3 :huh: ;)

No nic moc nafta :)ja sem dneska s benzinem v oct II jel streku za 6.6 :D

Rider : Na splatky se vyser, jak jednou zacnes nikdy nezkoncis....

Odkaz ke komentáři

v 13:00 jsem vyjížděl z Brna, v 18:00 jsem přijel, nikdy jsem nejel tak dlouho, mám přečtené všechny billboardy apod :blink:, dalnice nová D1 zavřená, stará cesta za bělotínem ucpaná v obou směrech, od bělotína 1,5h stojím a do ovy jsem dojel cestovní rychlostí 40km/h.... to byla fajna služebka :huh:

2h prace, 8h na cestě

Odkaz ke komentáři
v 13:00 jsem vyjížděl z Brna, v 18:00 jsem přijel, nikdy jsem nejel tak dlouho, mám přečtené všechny billboardy apod :blink:, dalnice nová D1 zavřená, stará cesta za bělotínem ucpaná v obou směrech, od bělotína 1,5h stojím a do ovy jsem dojel cestovní rychlostí 40km/h.... to byla fajna služebka :huh:

2h prace, 8h na cestě

Tak to je mazec, kdyby aspoň bylo hezky a dalo se kochat ;)

Odkaz ke komentáři
v 13:00 jsem vyjížděl z Brna, v 18:00 jsem přijel, nikdy jsem nejel tak dlouho, mám přečtené všechny billboardy apod :huh:, dalnice nová D1 zavřená, stará cesta za bělotínem ucpaná v obou směrech, od bělotína 1,5h stojím a do ovy jsem dojel cestovní rychlostí 40km/h.... to byla fajna služebka ;)

2h prace, 8h na cestě

Pořád lepší jak sedět zavřenej někde v kanclu :D aspoň se dostaneš mezi lidi. :blink: :(
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...