RAZTY Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Razty tento týden chodíš do prace až do pátku ?,v kolik jsi domá potřebuji udělat 2 krytky z plechu na brzdiče na Huberta hodím ti plánek pokud to půjde TEĎ JEZDÍME NA MONTÁŽ DO ZÁVODU BRAMO ZA OPAVOU, TAK NA DÍLNĚ MOC NEJSEM, ALE PRO TEN PLÁNEK BYCH SE ZÍTRA PO ŠICHTĚ STAVIL, PAK TI BRNKNU A DOMLUVÍME SE :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 LOUČÍM SE.....JDU SPÁT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 LOUČÍM SE.....JDU SPÁT Já taky.....dobrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Dobrá ,ale už jdu do hajan ráno vstávám dřive ,o kousek :lool: 6.30hod.Dobrou noc :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Dobrou vsem taky jdeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Dobrou a ještě jeden na závěr Řidič nákladního auta jede v dešti a veze náklad bowlingových koulí.Na krajnici vidí stát dva rómy, tak se mu jich zželí a nechá je nastoupit pod podmínkou, že si vylezou na korbu a tam ani nemuknou. Za chvíli náklaďák zastaví příslušník a ptá se kam řidč jede. Ten odpoví, že do Rakouska. Příslušník jde dozadu, podívat se na korbu a jak odhrne plachtu zkoprní, přiběhne k řidiči a rychle na něj drmolí. "Okamžitě nastartujte a jeďte co nejrychleji, ať jste co nejdříve za státní hranicí!" Řidič na to dupne a jede co to motor dá.Příslušník volá přes operační středisko: "Všem jednotkám.Ke státní hranici jede vysokou rychlostí řidič bílého Iveca. Prosím nezastavovat a nechat volný průjezd. Veze náklad cikánských vajec a dva už se mu na korbě vylíhli." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Dobrou a ještě jeden na závěr woody tak ten je teda luxusni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Dobré ráno, koukám, že dneska otvírám :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Nazdárek Všem, nebudu to tady nějak pročítat jelikož jsem úplně bez nálady! Jsem bez auta! Po cestě od přítelkyně mi ze sjezdu z kopce vytlačil přes plnou předjíždějíc Passat, kterému ustřelila prdel na stranu kde jsou kupy sněhu "ledu" zakuřil jsem to do ní a trefil nešťastně patník Auto nejde nastartovat, jelikož se asi něco urvalo! Při čekání 3:30min na Policii jsem si domluvil tedy s asistenční služnou odtah vozidla do Servisu a uvidíme co mi tam řeknou. Viník je neznámý, SPZ neznám. Nebyla možnost se podívat, jelikož lampa osvětlení byla velice blízko a jsem rád že jsem rád :lool: Fotografie momentálně nemám. Poškození není zase tak moc znatelné od pohledu na foto, prasknutý nárazník, posunutá stěna chladiče,výztuha, blinkr a světlo, blatník a možná i pravé rameno na kole. Uvidíme co mi na to řeknou v servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Nazdárek Všem, nebudu to tady nějak pročítat jelikož jsem úplně bez nálady! Jsem bez auta! Po cestě od přítelkyně mi ze sjezdu z kopce vytlačil přes plnou předjíždějíc Passat, kterému ustřelila prdel na stranu kde jsou kupy sněhu "ledu" zakuřil jsem to do ní a trefil nešťastně patník Auto nejde nastartovat, jelikož se asi něco urvalo! Při čekání 3:30min na Policii jsem si domluvil tedy s asistenční služnou odtah vozidla do Servisu a uvidíme co mi tam řeknou. Viník je neznámý, SPZ neznám. Nebyla možnost se podívat, jelikož lampa osvětlení byla velice blízko a jsem rád že jsem rád :lool: Fotografie momentálně nemám. Poškození není zase tak moc znatelné od pohledu na foto, prasknutý nárazník, posunutá stěna chladiče,výztuha, blinkr a světlo, blatník a možná i pravé rameno na kole. Uvidíme co mi na to řeknou v servise Ty jo chlape ty mas smulu :lool: co to bylo za bezohledneho ridice ze nezastavil!!!! takovy prasata by na cestu ani poustet nemeli!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Mno to auto je jedna velká smůla, musí co nejdříve do Světa, jelikož tohle fakt není možné asi tak.. bezpáteřní prasata z passata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 mno tak to jsou radosti pane já včera v noci fičel z večerního lyžování na Bílé a cesta na Ostravici byla taky taková že se jelo více bokem jak rovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Mno já jsem rád že jsem rád jak říkám. Potkat sloup s napětím a osvětlením tak jsem jak ten ilegal s RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Příjemné poledné . :lool: Pavle to znám když jsem měl Felicii tak pro mě přišli policajti až domů :lool: že jim někdo nahlásil havárku na parkovišti nabourali mi auto a odjeli škoda 63000Kč pachatel nezjištěn tak že zacvakat z vlastního :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 No Pavle toz ty fakt pritahujes vsecky auto moto nestesti ktere snad je snad to nebude moc financni pecka ta oprava. jinak ja mam taky dneska den blbec od rana se skoro vsecko sere....at uz ten den zkonci, mam 100 chuti jit do garaze a jit si vycistit hlavu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 No Pavle toz ty fakt pritahujes vsecky auto moto nestesti ktere snad je snad to nebude moc financni pecka ta oprava. Já ne, to je to auto od samého začátku co se koupilo. Každopádně uvidíme jaká to bude škoda, jelikož to budou brát s díly které jsou na autě. Rs nárazník atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Bud rad ze na tom aute nemas " navesenych " moc veci. Ja si nedokazu predstavit kdyby se stalo todle me. S mojim stestim by me jeste policajti zazalovali za obecne ohrozeni diky FMIC Ja uz bych se toho auta zbavil davno, tod muj nazor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Jo kdyby to tak bylo :lool: tak polovička nás nejezdí :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Já ne, to je to auto od samého začátku co se koupilo. Každopádně uvidíme jaká to bude škoda, jelikož to budou brát s díly které jsou na autě. Rs nárazník atd a ty nemas na tom aute havarijni pojistku kdyz je to jeste porad pres leasingovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Ano to mám Právě proto nejsem vytočený úplně maximálně ale nasrany jsem. Byl jsem tedy v servise, musíme se škodou vlézt do 40tisicí Kč, díky ceně vozidla. Zítra mi budou volat, ale nárazník dostanu opět RS a pro tentokrát i v laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Dobré odpoledne ! Pavle koukam ,ze se vazne nenudis ... Vim jake to je.Minuly rok jsem mel podobnuch stesti do aleluja . Rada : Dej auto dokupy a pošli ho do světa ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Nemusíš mít strach Jero, autíčko do světa určitě půjde, jelikož tohle už nemá opravdu smysl řešit! Opraví se to, pojezdím ještě do doby nepůjde pryč a Bye Jedna kapitola neštěstí snad bude u konce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Cobré odpoledne, Pavle to je hrozná smůla s tím autem , nejlepší se je ho hned zbavit. Já měl kdysi takové auto, ale peugeota, byl to hrozný šrot. ALe otázka zní kde ho prodat, aby ti někdo pořád nezvonil, že je tam to a ono. Já to svoje střelil do největšího bazaru a měl klid, ikdyž jsem nějaký ten litr ulít, ale přebrali za to odpovědnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Už to mam naplánováno Každopádně auto dám pokud možno nějak z této havárie do kupy a nechám opravit na náklady škodovky tu závadu kterou způsobili a neodstranili. Auto poté půjde hodně daleko, a pokud možno pod bazar za nějakou rozumnou cenu Uvidíme na čem se bude moci domluvit. Naštěstí mi opraví cely předek, tedy pokud se pořadí vejít do limitu. Snad to nebude až takový problém těch 40tisíc udržet a nejít výše :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Ahojte všichni Tak dnes jsem asi jako jediný měl úspěšný den, jak to tady čtu :lool: Zápočet jsem dal (ale napodruhé :lool: ), a domů jsem dojel vcelku. Akorát mi na dálnici došla kapalina do ostřikovačů, tak jsem pak jel po paměti no hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Jinak Paule k té nehodě: hlavní je zdraví! A auto prodej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Dnes mi přišel mejl ohledně komaxitu v Rychvaldě : Dobry den , cena nastřiku se pohybuje podle druhu barvy od150-250kč/ks. Disky musí být otryskané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Kdyz se tu bavite o koma.... Na kolik vyjde otryskat plechove disky. Nechal bych pres leto obnovit plechace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Kdyz se tu bavite o koma.... Na kolik vyjde otryskat plechove disky. Nechal bych pres leto obnovit plechace. Počítej 100-150 kč, si myslím, že plechy se neoplatí pískovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 No jsou uz cele orezle a kvuli tomu nedoleha presne guma. Jeden jsem uz vymenil, ale nejaky made in cina ,ale ten pak dam na rezervu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.